Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!

Danes je na spletu pristal še en video posnetek nespametnega prehitevanja, ki pa tokrat ni ostalo nekaznovano.

Video posnetek so na Facebooku delili slovenski policisti, ob njem pa pripisali, da so voznika že kaznovali.

Policijska uprava Kranj je na svoji Facebook strani danes objavila video posnetek iz predora Karavanke, ko se je tam voznik odločil za nespametno prehitevanje. Vozna pasova sta v Karavankah strogo ločena z dvema neprekinjenima črtama, a voznika to ni ustavilo pri prehitevanju.

So ga pa kmalu zatem ustavili policisti, ki so se ob posnetku spraševali, če bi prekrškarju kdo ponudil nasvet. "Mi smo mu ga dali v obliki »pribitka na postanku« in velike položnice. Prosimo ne počnite tega," so dodali v nadaljevanju.

Poglejte si video posnetek nespametnega prehitevanja, za katerega je poskrbel voznik med vožnjo skozi predor Karavanke.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Jezni gledalec klical v oddajo RTV: Prisluhni, kaj je zabrusil voditeljici!Drvar preživel grozljivko: Med žaganjem se je drevo prelomilo na pol!Tilen Artač si je privoščil Milana Kreka: Tako ga je oponašal v posnetku!Potepuški pes ganil mnoge: To je storil, ko je videl poškodovanega moškega!Boni namesto denarja za socialno pomoč? To predlaga Zmago JelinčičPosnetek, ki je nasmejal mnoge: Mislila je, da je pes pojedel piskajočo igračko!Marko Potrč z udarnim posnetkom: Takšna je resnica o testih?V gozdu je našel malo veverico: Tako je "zmrznila", ko ji je dal oreščke!Fantje iz Slovenije z norim posnetkom: Njihov podvig ti bo vzel sapo!Slovenski duhovnik z novim posnetkom: Zakaj hodimo k sveti maši?Strašljiv video posnetek iz ZDA: So na bojišču posneli duhove?Vlaku pod mostom potrgalo streho: Novi avtomobili so bili povsem uničeni!Na pašniku je posnela čredo konj: Prizor, ki je sledil, je nasmejal mnoge!Voznik se je ustavil na prehodu: Takšno lekcijo mu je dal pešec!Slovenci ogorčeni nad posnetkom: Ali ukrepi ne veljajo za cerkev?Grozljivka pri naših sosedih: To je storil voznik ob uvozu na avtocesto!Tovornjakar je obračal svoje vozilo, nato se je prevrnilJezni oven pokazal svojo moč: Tako se je zabijal v vrečo!Nočna mora za lastnike vozil: Teslo so brez ključev ukradli v 30 sekundah!Zastrupil je kužka in ga zapustil pri hiši: Življenje mu je rešila ženska!Komar ga je pičil v roko: Sesal je kri, dokler ga ni razneslo!Družina kupila cerkev in jo spremenila v dom: Notranjost te bo navdušila!Doma ga je obiskala jata srak: Takšen prizor je posnel na verandi!Nespreten nogometaš iz Belgije: Prazen gol je zgrešil z nekaj centimetrov!Slovenke zapele na poroki: Njihov nastop je balzam za dušo!