Šok za srbsko novinarko: Takšnemu prizoru je bila priča med poročanjem v živo!

Splet je te dni obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nenavaden incident na jutranjem program srbske televizije RTS 1.

Med javljanjem v živo je novinarski prenos zmotil moški, ki je pred kamero najprej polil pločevinko pijače, nato pa začel kričati.

"Srbija je sranje od države, p**** vam materina, Srbija je fašistična država," je pred kamero kričal moški, ob tem pa gledalcem kazal sredince. Novinarka se ni pustila zmesti, s prenosom je mirno nadaljevala in počakala, da je moški krenil svojo pot.

Incident se je zgodil v središču Beograda okoli 6. ure zjutraj, video posnetek pa je predvsem v Srbiji že prava uspešnica na spletu.

Poglejte si nenavaden prizor iz Srbije, pri katerem je moški zmotil novinarski prenos v živo in začel kričati v kamero. Saj ni res, pa je.
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Gledaš bilo kuda, kretena ima svuda...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sosedje so se 5 let smejali, ker so pred hišo gradili jahto, nato so obmolkniliNa meji s Hrvaško so mu popustili živci: Tako je napadel drugega voznika!Gluha ženska prvič slišala glas svojega moža: Prizor ima 10 milijonov ogledov!Iz vode so rešili kenguruja: Poglej, kako se je žival zahvalila ljudem!Mačka je grizla kozarec, nato ji je glava padla v vodo: Njen odziv je doza smeha!Voznik na avtocesti v Romuniji trčil v medvedaDojenček vzgojiteljici umaknil stol, tik preden se je usedlaStrogi sodnik Simon ustavil nastop 20-letnika: Na koncu je poskrbel za navdušenje!Moški z uboge želve odstranil morske školjke: Posnetek ima 26 milijonov ogledov!V gozdu je žagal drevesa, divja žival si je želela njegove pozornostiVIDEO: Ganljiv prizor na otoku Hvar: Tako je mali sinček pomagal očetu gasilcu!Družina med sprehodom naletela na medveda: Tako dolgo jim je sledil po poti!Starši so deklici kupili kužka: Njena sreča ti bo polepšala dan!Na ameriškem talentu je ples združil s čarovnijo: Nastop je navdušil sodnike!Deček z avtizmom padel v bazen: Življenje mu je rešil sosed!Plesalka na talentu prevzela sodnike: Njen plesni nastop je prava senzacija!Lastniki pokazali smešno rešitev, kako mačko zadržijo na balkonuVeč kot 100 skatov plavalo ob obali: Takšen prizor so doživeli kopalci!VIDEO: Redar v Šiški na tla podrl kolesarja: Posnetek danes obkroža Slovenijo!VIDEO: Na Petrolu napolnil rezervoar kljub obvestilu, da goriva ni več12-letnik z angelskim glasom prevzel sodnike: Njegov nastop te bo navdušil!Dekleta s čudovitim plesom do zlatega gumba: Tako so navdušile na talentu!Tadej Pogačar z moštvenim kolegom pred ciljem igral kamen, papir, škarjeLjubljanski policist na motorju opazil reševalce: Tako jim je pomagal ob zastoju!Moški na talentu šokiral sodnike: Takšnemu noremu nastopu so bili priča!