Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlače

Cades Cove je dolina v bližini mesta Knoville v ameriški zvezni državi Tennessee. Tam je dom našlo mnogo divjih živali, med katerimi najdemo tudi medvede.

Te dni je na spletu pristal video posnetek, ki je pravi dokaz, da je divje živali potrebno pustiti na miru!

Mimoidoči so ob lokalni cesti opazili medvedko z mladički, nato pa prizor začeli snemati na kamero. Eden izmed opazovalcev pa si je več kot očitno dovolil preveč!

Približal se je medvedki z mladički, nato ji je z roko nakazal, naj se vrne nazaj na travnik. Medvedka ga seveda ni upoštevala...

Namesto tega se je pognala proti nespametnemu moškemu, ki je po vsej verjetnosti kmalu moral zamenjati spodnjice. Poglejte si razlog, zakaj je medvede potrebno pustiti na miru!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Kaki butasti Lojze! Pa valjda ga bo medvedka imela za vsiljivca. Me čudi, da ga ni enkrat fejst po kepi...
1
Sara Kovač
Pred 4 tedni
Folk provocira. Potem je žival kriva.....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju