Starejši par si je v hiši uredil stanovanje: Čudovita podoba, ki te prevzame!

V eni od preteklih oddaj Ambienti, ki jo vodi Boštjan Romih, so ustvarjalci tokrat predstavili čudovito stanovanje, ki si ga je par v zrelih letih uredil za elegantno bivanje.

Lastniki so se odločili, da ne potrebujejo več toliko prostora za svoja leta, zaradi česar so si v spodnjem nadstropju družinske hiše uredili svoje stanovanje.

Lastnica Blanka Emeršič je hišo podedovala od staršev, z možem pa je prej živela v drugem, večjem stanovanju. Prišlo je do situacije, ko sta dom potrebovala sin in hčerka, zaradi česar so se lotili prenove hiše.


Ambienti, YouTube
Hčerka je odšla v njihovo prejšnje stanovanje, sin pa se je z družino preselil v vrhnje stanovanje v hiši. Zase sta si Blanka in mož uredila stanovanje v pritličju, kjer so zgolj malenkostno spremenili tloris prostorov. V prvi vrsti so dodali kamin, ki sta si ga lastnika zelo želela.

Večjih gradbenih del tako niso opravili, balkon pa zdaj deluje kot manjša terasa, ki omogoča prehod do vrta. Večjo prenovo je doživela tudi kopalnica, ki ponuja določeno mero igrivosti. Poglejte si čudovito prenovljeno stanovanje v družinski hiši, ki si ga je po svojih željah uredil par v zrelih letih.


Vir: Ambienti TV
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz Dubrovnika