Starša sta v nesreči izgubila tri otroke. Minilo je pol leta, nato se je zgodil ČUDEŽ!

Vsak starš se strinja, da je bolečina ob izgubi otroka nekaj nepredstavljivega. Nekaj, kar ne bi priželeli niti sovražniku. Ob takem trenutku življenje izgubi smisel, mnogi se znajdejo v duševni in psihični stiski. Lori in Chris Coble sta leta 2007 doživela grozljivko, ki ju bo spremljala za vse življenje. V prometni nesreči sta nedaleč od doma izgubila vse tri otroke.Ko sta dan po petem rojstnem dnevu sina otroke hotela peljati v zabaviščni park, sta izgubila triletno Katie, štiriletno Emmo in komaj 5 let starega Kyla. Na poti v zabaviščni park se je namreč v njihov avtomobil zaletel 20-tonski tovornjak, ki je vozil s hitrostjo 110 km/h. Voznik tovornjaka je izgubil nadzor nad vozilom in zaradi utrujenosti trčil naravnost v avtomobil družine Coble. Obsodili so ga zaradi trojnega umora.Oče z otroci, ko so ti bili še majhni.


Trčenje je bilo usodno za vse tri otroke, Lori pa se od nesreče ne spomni popolnoma nič. Tragično novico je Lori od moža izvedela šele, ko je bila v bolnišnici. Obema se je začel rušiti svet.Lori je šest mesecev po nesreči znova zanosila, pregled pri zdravnikih pa ju je ganil do solz. Niti predstavljala si nista, da bosta doživela kaj takega. Pod srcem je namreč nosila trojčke. In da je bil šok še večji – noseča je bila z dvema deklicama in enim fantkom.Življenje se je postvilo na njuno stran, Lori je rodla zdrave trojčke.


"To je velik čudež. Kyle, Emma in Katie so nama pomagali" je povedala Lori, obenem pa dodala, da nihče ne bo mogel nadomestiti njunih preminulih otrok. Bosta pa z možem lahko vsaj normalno zaživela, saj je njuno življenje znova dobilo smisel.Tako izgleda srečna družina danes.


Življenje je velikokrat nepravično, a lahko ti ponudi še eno priložnost. Lori in Chris sta to priložnost dobila, postala sta starša trem čudovitim otrokom.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenec z resnico o beguncu Ahmadu obkroža državo. Je povedal prav?VIDEO: Traktorist iz Hrvaške postal spletna senzacija, tako je domov peljal drvaVIDEO: Korošica obiskala Denisa Avdića, ob njenih besedah je pokal od smehaVIDEO: Ko je slišal, kaj počnejo v slovenskem šovu, je izgubil živce in znorelBabica si ni mislila, da jo bo princ Harry prepoznal. Kar je storil, obkroža svet!Motoristu je izsilil prednost, tako sta "obračunala" takoj po nezgodiNajbolj preprost način odmrzovanja stekel, ki se na spletu širi kot virusVIDEO: V srbskem mestu odprli novo krožišče. Kar so posnele kamere, obkroža svet!Pred hčerkino poroko so jo poslali na preobrazbo. Ko vidiš rezultat, ostaneš brez besed!VIDEO: To je deklica, ki se je rodila članu Okroglih Muzikantov. Ji lahko pomagamo?Nevesta na poroki zagleda bivšo ženo moža. Kar ji je povedala, je vse spravilo v solze!VIDEO: Helena Blagne ganila Slovence z novo pesmijo. Bo to še ena uspešnica?VIDEO: Romunski duhovnik šokiral svet, tako je opravil krst novorojenčkovŠtiri mlada dekleta so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, vsak ostane brez besed!VIDEO: Korošica končno zadovoljila Denisa Avdića, to je njen nov posnetekDvojčkoma je mati rekla, naj gresta spat. Njun odziv je brez besed pustil še njo!VIDEO: Italijanski mafijec pred kamero z glavo udaril novinarja, zlomil mu je nosSMEH: Pahor in Šarec obiskala Avdića, takšnega soočenja še niste videliMala deklica je po snegu sprehajala konja. Ko se ustavi, odziv konja vsem stopi srce!NEMOGOČE: Kaj takega se v nogometu lahko zgodi samo, če ga igrajo ženske!