Ste videli, kaj je storil na snegu? Temu vozniku se danes smeji vsa Slovenija!

Za prav vse otroke je sneg prijetna popestritev, bele pokrajine in čudovitih prizorov pa se ob snegu razveselijo tudi starejši. Slaba lastnost snega pa so zasnežene ceste, po katerih je vožnja za številne voznike sila neprijetna. In ko se avtomobil ustavi, se moramo lotiti drugačnih ukrepov.

Našo državo je danes obkrožil video posnetek, v katerem se je en izmed voznikov pošteno osmešil. Ko se je njegov jekleni konjiček ustavil, je na kolesa namestil snežne verige. Kljub verigam pa se njegov avtomobil za nobeno ceno ni hotel premakniti.

Snežne verige je namreč namestil na zadnja kolesa, njegov avtomobil pa ima pogon na sprednja...
0
Milan Voda
Pred 1 mesecem
Vsak se lahko zmoti V
Tem danšnjem
KAOSU
KDOR DELA TA GREŠI
SREČNO
0
Vili Brus
Pred 1 mesecem
Zakaj bi se smejala Slovenija? Posnetek izvira iz Italije
0
Marko Grubar
Pred 1 mesecem
Možak je mel do sedaj bmw-ja pa ga je mal zjebalo
0
Klemen Kosmac
Pred 1 mesecem
verjetno je voznica ?!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Na odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarBeloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?VIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruKuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoPes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...VIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena