Ste videli, kaj je storil na snegu? Temu vozniku se danes smeji vsa Slovenija!

Za prav vse otroke je sneg prijetna popestritev, bele pokrajine in čudovitih prizorov pa se ob snegu razveselijo tudi starejši. Slaba lastnost snega pa so zasnežene ceste, po katerih je vožnja za številne voznike sila neprijetna. In ko se avtomobil ustavi, se moramo lotiti drugačnih ukrepov.

Našo državo je danes obkrožil video posnetek, v katerem se je en izmed voznikov pošteno osmešil. Ko se je njegov jekleni konjiček ustavil, je na kolesa namestil snežne verige. Kljub verigam pa se njegov avtomobil za nobeno ceno ni hotel premakniti.

Snežne verige je namreč namestil na zadnja kolesa, njegov avtomobil pa ima pogon na sprednja...
0
Milan Voda
Pred 4 urami
Vsak se lahko zmoti V
Tem danšnjem
KAOSU
KDOR DELA TA GREŠI
SREČNO
0
Vili Brus
Pred 2 tedni
Zakaj bi se smejala Slovenija? Posnetek izvira iz Italije
0
Marko Grubar
Pred 2 tedni
Možak je mel do sedaj bmw-ja pa ga je mal zjebalo
0
Klemen Kosmac
Pred 2 tedni
verjetno je voznica ?!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voditeljico, slovenski poslanec ji je povedal svojeVIDEO: Bosanski voditelj šokiral Slovence. Tako zadolžena je Slovenija!Ste videli, kaj je storil na snegu? Temu vozniku se danes smeji vsa Slovenija!VIDEO: To je šok, ki so ga slovenski novinarji doživeli med vožnjo po avtocestiVIDEO: Slovenski voznik prehiteval Audija, nato doživel ta ŠOK!VIDEO: Tako je Prevc med intervjujem nasmejal Slovenijo. Poglej si posnetek!VIDEO: Slovenija v ŠOKU, Tim Gajser z zlomom čeljusti obležal na progiDeklico so za pusta oblekli v ptico. Ko se obrne, vsakogar spravi v smeh!SMEH: Ne boste verjeli, kaj je storila možu na ValentinovoVsi se jezijo ne tega voznika! Ne boste verjeli, kaj je počel pred rešilcem...Bila je naveličana sivih las. Ko vidiš njeno preobrazbo, ostaneš brez besed!SMEH: Posnetek s smučišča Kope nasmejal Slovence. To so naredili z motorjem!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija. Poglejte si, kaj je izjavila...VIDEO: Vroč nastop Nike Zorjan premalo za finale! Se ji je zgodila krivica?VIDEO: Pretežka proga? Flip Flisar s tem odgovorom nasmejal vso SlovenijoInštruktor jo je učil, kako točiti gorivo. Kar se zgodi, je vse spravilo v smeh!Sodniki so dvomili v izbiro pesmi te babice. Ko je začela peti, so vsi zajokali!Sodniki so ob njeni izbiri pesmi zavijali z očmi. Ko začne peti, vsi obmolknejo!Deklica je začela peti pesem Celine Dion, sodniki so komaj verjeli ušesom4 moški so začeli plesati. Ko se jim pridruži še en, ti gredo kocine pokonci!