Ste videli, kaj je storil na snegu? Temu vozniku se danes smeji vsa Slovenija!

Za prav vse otroke je sneg prijetna popestritev, bele pokrajine in čudovitih prizorov pa se ob snegu razveselijo tudi starejši. Slaba lastnost snega pa so zasnežene ceste, po katerih je vožnja za številne voznike sila neprijetna. In ko se avtomobil ustavi, se moramo lotiti drugačnih ukrepov.

Našo državo je danes obkrožil video posnetek, v katerem se je en izmed voznikov pošteno osmešil. Ko se je njegov jekleni konjiček ustavil, je na kolesa namestil snežne verige. Kljub verigam pa se njegov avtomobil za nobeno ceno ni hotel premakniti.

Snežne verige je namreč namestil na zadnja kolesa, njegov avtomobil pa ima pogon na sprednja...
0
Milan Voda
Pred 25 tedni
Vsak se lahko zmoti V
Tem danšnjem
KAOSU
KDOR DELA TA GREŠI
SREČNO
0
Vili Brus
Pred 27 tedni
Zakaj bi se smejala Slovenija? Posnetek izvira iz Italije
0
Marko Grubar
Pred 27 tedni
Možak je mel do sedaj bmw-ja pa ga je mal zjebalo
0
Klemen Kosmac
Pred 27 tedni
verjetno je voznica ?!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Novo reklamo za Mercedes posneli v Sloveniji, prizori navdušili tujceVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloŽena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Pred hišo so mu premazali asfaltni dovoz, posnetek je prava paša za očiDebelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorNeznance je vprašala, če lahko nocoj prespi pri njih! Bi jo vi vzeli h sebi?Brezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvozUstavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...Pred psičko je hotel kaznovati njene mladičke! Tako se je odzvala mama...Mama je učiteljici rekla, naj stopi ven! Poglejte si, kaj jo je čakalo pred šolo...Moški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: Tako nevarni so za otroke lahko bazeni! Dečka so morali oživljati...