Ste videli, kaj je storil na snegu? Temu vozniku se danes smeji vsa Slovenija!

Za prav vse otroke je sneg prijetna popestritev, bele pokrajine in čudovitih prizorov pa se ob snegu razveselijo tudi starejši. Slaba lastnost snega pa so zasnežene ceste, po katerih je vožnja za številne voznike sila neprijetna. In ko se avtomobil ustavi, se moramo lotiti drugačnih ukrepov.

Našo državo je danes obkrožil video posnetek, v katerem se je en izmed voznikov pošteno osmešil. Ko se je njegov jekleni konjiček ustavil, je na kolesa namestil snežne verige. Kljub verigam pa se njegov avtomobil za nobeno ceno ni hotel premakniti.

Snežne verige je namreč namestil na zadnja kolesa, njegov avtomobil pa ima pogon na sprednja...
0
Milan Voda
Pred 14 tedni
Vsak se lahko zmoti V
Tem danšnjem
KAOSU
KDOR DELA TA GREŠI
SREČNO
0
Vili Brus
Pred 15 tedni
Zakaj bi se smejala Slovenija? Posnetek izvira iz Italije
0
Marko Grubar
Pred 16 tedni
Možak je mel do sedaj bmw-ja pa ga je mal zjebalo
0
Klemen Kosmac
Pred 16 tedni
verjetno je voznica ?!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Gledate Ljubezen po domače? Na Hrvaškem so prizori še hujši...Bolnišnica za otroke z rakom pripravila risanko, ki je ves svet ganila do solzVIDEO: Luka Mesec vzel sapo Janezu Janši! To mu je povedal na soočenju...VIDEO: Janković in Karl Erjavec posnela komedijo leta, jokali boste od smehaZa pokojno ženo je posadil 1000 dreves. Oglejte si rezultat 17 let kasneje!Bosanec je naredil fasado, a ni dobil plačila. Tako se je maščeval lastniku...VIDEO: Čeferin si je ob zmagi Oblaka dal duška. Poglejte si, kaj je storil!Slovenec živi v 3 metre široki hiši. Poglejte si, kako izgleda notranjost...12-letna deklica je ob Pink zapela njeno pesem, pevka ni našla pravih besedNa ultrazvoku so ji svetovali, naj naredi splav! Poglejte si, kaj ima danes...Najstnik jo je zgrabil in odvlekel na plesišče, nato je doživela ŠOK življenjaVIDEO: Pijan voznik zgrozil Slovence. Tako je vozil skozi naselje polno otrok!VIDEO: Prizor v Kopru navdušil Slovence, to je domačinka posnela v morjuVojak je tiho bral časopis, nato je ženska v rumenem doživela velik ŠOKVIDEO: Šok pri Ljubljani, tako je avtomobil peljala slovenska voznicaSMEH: Ste videli, kaj je med četvorko našemu Pahorju storil ta mladenič?V Belgiji pretepli dedka, ker je s sinom pil alkohol pred islamsko restavracijoSredi Ljubljane so od neznanca dobili listek. Poglejte, kaj je pisalo na njem!VIDEO: Šok za slovenske reševalce: "Delite in pokažite, kako se OGROŽA ŽIVLJENJA!"VIDEO: Mama v Braziliji ustrelila roparja, ki ji je pred otroci grozil s pištoloSodniki so ob pesmi takoj pritisnili gumb, ob pogledu na deklico so zajokaliNajstnico je nadlegoval pedofil, nato ga je njen oče počakal na dvoriščuVIDEO: To se je včeraj zgodilo med Erjavcem in Toninom, ko so ugasnile kamere!VIDEO: Ste videli, kaj so našemu Janu Oblaku na avtobusu storili soigralci?Tudi vi narobe pojete besedila pesmi? To je točka s talenta, ki te bo nasmejala