Suzana iz Srbije rodila sina, težkega 6,42 kilograma in velikega 68 centimetrov

Iz Srbije poročajo o neverjetni zgodbi - v mestecu Gornji Milanovac se je rodil deček, težak kar 6,42 kilograma in velik 68 centimetrov.

Neuradno gre za srbski rekord v teži novorojenčkov, mama pa je po besedah medijev uspešno opravila porod brez večjih zapletov.

Mami Suzani se je te dni v Srbiji rodil sin Pavle, težak kar 6,42 kilograma. Dojenček je ob rojstvu v višino meril 68 centimetrov, lokalni mediji pa so ga zahvaljujoč teži in velikosti označili kot pravega malega heroja.

Svetovni rekord za najtežjega dojenčka še vedno drži deček iz Italije, ki se je rodil v mesecu septembru leta 1955. Zdrava mati je v mestu Aversa v Italiji takrat povila kar 10,2 kilograma težkega dečka.

Na spletu je pristal tudi video posnetek iz porodnišnice, pri katerem lahko spremljamo ponosno mater in njenega junaškega sina. Poglejte si, kakšen deček se je te dni rodil v Srbiji.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Jaz sem imel ob rojstvu 5,20 kg, tako da je v inkubatorju pristala moja mama...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?