Tako so noreli gledalci, ko je gimnastičarka začela s svojo izjemno točko

Številni ljudje imajo strah pred javnim nastopanjem, to pa ne drži za gimnastičarko Katelyn Ohashi, ki javnosti z veseljem pokaže njen izjemen talent. Celo leto je čakala, da bi nastopila na svetovnem prvenstvu Pac 12 Championships, ves čas pa tudi pridno trenirala.

Njeni prijatelji so vedeli, da ima izjemne lastnosti gimnastičarke, kar je dokazala na številnih tekmovanjih. A niti sama ni verjela, da bi lahko na svetovnem prvenstvu prikazala najboljše, kar lahko pokaže.

Ob začetku njenega nastopa se je v ozadju začela predvajati pesem Michaela Jacksona, s svojimi potezami in vragolijami pa je navdušila tako sodnike, kot tudi številne prisotne v dvorani. Ko boste videli njen nastop, boste ob njem tudi vi noreli!
0
Bojan Kerševan
Pred 3 tedni
Točka je res enkratna, telovadka tudi ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuUstavil se je ob vroči novinarki. Ne boste verjeli, kaj ji je storil!Kaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...SMEH: Pici in Pero nasmejala Slovence. Tako se žensk loti Pero!Poljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!Ribič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!VIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...NORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!Duhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineTo je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!VIDEO: Tako je Dončić osmešil najboljšega blokerja v španski ligiNa polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeIz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!VIDEO: Mladi mož senzacija med najstniki, tako je zasenčil Pahorja