Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!

Pretekle dni je na omrežju Facebook pristal video posnetek, pri katerem je radijska voditeljica Tamara Goričanec poskrbela za navdušenje.

Tokrat si je zadala prav poseben izziv - pretihotapila se je v zaodrje, kjer se je z ekipo ogreval slovenski glasbenik Luka Basi.

"Za našo Tamaro Goričanec beseda nemogoče ne obstaja! Dobila je stavo in prišla v backstage k Luki Basiju, ki je v petek že tretjič razprodal Križanke," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Radia Aktual.

Tamara Goričanec je pred kamero najprej pokazala svoj talent imitacije in petja, s kratkim nastopom pa prepričala dva varnostnika. Najprej je zapela kot Neda Ukraden, nato še kot Helena Blagne.

Poglejte si simpatičen video posnetek, ki je na omrežju Facebook do danes dosegel skoraj 100.000 ogledov. Bo Tamara Goričanec s talentom navdušila tudi tebe?

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Resnična Neda je mnogo manj korpolentna.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!