Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!

Pretekle dni je na omrežju Facebook pristal video posnetek, pri katerem je radijska voditeljica Tamara Goričanec poskrbela za navdušenje.

Tokrat si je zadala prav poseben izziv - pretihotapila se je v zaodrje, kjer se je z ekipo ogreval slovenski glasbenik Luka Basi.

"Za našo Tamaro Goričanec beseda nemogoče ne obstaja! Dobila je stavo in prišla v backstage k Luki Basiju, ki je v petek že tretjič razprodal Križanke," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Radia Aktual.

Tamara Goričanec je pred kamero najprej pokazala svoj talent imitacije in petja, s kratkim nastopom pa prepričala dva varnostnika. Najprej je zapela kot Neda Ukraden, nato še kot Helena Blagne.

Poglejte si simpatičen video posnetek, ki je na omrežju Facebook do danes dosegel skoraj 100.000 ogledov. Bo Tamara Goričanec s talentom navdušila tudi tebe?

0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Resnična Neda je mnogo manj korpolentna.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let