Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!

Te dni je studio Radia Robin obiskala simpatična pevka Tanja Žagar, ki je mnogim Slovencem znana po pozitivni energiji in številnih glasbenih uspešnic.

Voditelj Sandi Morel ji je postavil kar nekaj izzivov, energična pevka pa je pokazala tudi svoj talent ob igranju diatonične harmonike.

"VIP voditeljica Tanja Žagar ni samo energijska bomba, ampak tudi izjemna plesalka in HARMONIKAŠICA! Kdo jo je presenetil v studiu in zakaj je žagala šrango, preveri v video utrinku," so zapisali ob video posnetku, ki so ga objavili na Facebook strani Radio Robin.

Tanja Žagar je priljubljena slovenska pevka, pianistka in učiteljica glasbe, ki se je rodila 1. julija 1982 v Kranju. Med letoma 1996 in 2005 je bila članica najstniške skupine Foxy Teens, pozneje se je usmerila v samostojno glasbeno kariero. Velja za zelo pozitivno glasbenico, ki zna sogovorniku vedno polepšati dan z dobro energijo.

Tokrat je radijskemu voditelju Sandiju Morelu na Radiu Robin odgovorila tudi na vprašanje mlade poslušalke, ki jo je zanimalo, zakaj ima tako nizek glas. Tanja Žagar je z zabavnim dejstvom iz mladosti odgovorila na omenjeno vprašanje, med intervjujem je celo zaigrala na harmoniko.
0
JeklenaPest
Pred 14 tedni
Ja kaki graktavi glas te ima? Kot dretje na njenih veselicah... Te pa imej to doma...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!VIDEO: Poskus ugrabitve dveh mladoletnic v Ljubljani: Policija prosi za pomoč!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!Deček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Prof. dr. Samo Zver o uzakonitvi evtanazije: Njegove besede obkrožajo Slovenijo!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Luka Basi v živo zapel pesem iz serije Skrito v raju: Nastop, ki te bo navdušil!4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!VIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!Božal je srno, skoraj se je podelal v hlačeVIDEO: Grozljivka iz Peruja: Skala zmečkala tovornjak, voznik čudežno preživel!VIDEO: Pesem na ljudske obveznice: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!