Tijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"

Ena od uspešnic na spletu je te dni video posnetek iz Srbije, pri katerem lahko spremljamo prav poseben prihod učenke na zaključni dogodek ob koncu šole.

Deklica se je na Trg Partizana v Užicah pripeljala kar s traktorjem, ki ga je ponosno vozil njen oče.

Učenci na osnovni šoli Miodrag Milovanović Lune so se iz vasi Keran, Ribaševina in Lunovo Selo odpravili v središče Užic, kjer je Tijana Marković poskrbela za izjemen prihod. Na slovesnost se je v spremstvu očeta pripeljala kar s traktorjem, nato je iz kmečkega stroja izstopila z nasmeškom na obrazu.


UŽICE - OGLASNA TABLA, Facebook
Sošolci so se ji sicer posmehovali, a je večkrat poudarila, da se nima česa sramovati. Mnogi spletni uporabniki so pohvalili Tijano in njenega očeta - izpostavili so, da bi vsi morali biti ponosni na svoje korenine in izvor.

"Ne vem, kako je oče prišel na to idejo, vendar sem se strinjala. Načrtujem študij tehničnega in grafičnega oblikovanja. Prijatelji so se smejali, mene pa ni bilo sram, nimam se česa sramovati, saj sem z vasi," je v izjavi za medije dejala ponosna Tijana Marković iz Srbije. Bravo očetu in hčerki za takšno potezo!

0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Treba je vedeti, da taki traktor košta toliko kot Porsche 911. Tudi mene ne bi bilo sram z njim iti v kino na prostem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz Dubrovnika