Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegniti

Na spletu je v oktobru pristal video posnetek, ob katerem se boste še sami prijeli za glavo.

Voznik je doživel skoraj nemogoče - vpričo policista se je v njegovo vozilo zaletela nepazljiva voznica, nato pa s kraja nesreče skušala pobegniti.

Video posnetek prihaja iz Irske, v njem pa je moč videti pravo dramo. Voznica se je ob vzvratni vožnji vpričo policista na motorju zaletela v drugo vozilo, nato pa s svojim dejanjem zgrozila mnoge.

Četudi je vse skupaj videl policist, je s kraja nesreče skušala pobegniti.

Policist na motorju se je hitro pognal za njo, avtor video posnetka pa je na spletu dodal, da so pobeglo voznico kmalu aretirali. Poglejte si, kaj je posnela kamera nameščena v njegovem vozilu!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Tipično za fukso. Tresne, pogleda samo svoj avto, če je kaj škode, nato pa gasa. Oškodovanca pa potem naj "tisti" gleda. Saj pri nas je enako. Če ne pobegneš nisi Sloven*c...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozijaStrela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!