Tilen Artač in Lado Bizovičar proti petardam: Priredila sta uspešnico Fehtarjev!

V preteklem delu satirične oddaje Kaj dogaja, skozi katero nas vodita Tilen Artač in Alenka Marinič, smo bili gledalci znova priča dozi smeha.

Tokrat je oddajo obiskal Lado Bizovičar, ki je v rubriki Mala terasa nastopil s Tilnom Artačem, ko sta skupaj priredila uspešnico Fehtarjev.

"Največja glasbena atrakcija pa vas tokrat prosi za malo miru," so ob udarni parodiji zapisali na YouTube kanalu #kajdogaja, kjer objavljajo številne izseke iz prej omenjene oddaje.


#kajdogaja, YouTube
Tokrat so priredili uspešnico "Schatzi", ki so jo priljubljeni Fehtarji predstavili pred letom dni. Do danes je njihova uspešnica zgolj na omrežju YouTube dosegla skoraj 5 milijonov ogledov. Gre za priredbo nemške uspešnice "Schatzi, schenk mir ein Foto", ki jo v originalu prepeva Mickie Krause. Slovensko besedilo je napisal Alen Klepčar.

Pri parodiji je skupaj z Artačem zapel tudi Lado Bizovičar - ime glasbenega izvajalca so spremenili v Pirotehtarji, novo pesem pa poimenovali "Schatzi, pusti petarde". Prisluhnite odlični priredbi, pri kateri sta Tilen Artač in Lado Bizovičar prepevala o tem, da ob novem letu ne bi uporabljali pirotehnike.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!VIDEO: Poskus ugrabitve dveh mladoletnic v Ljubljani: Policija prosi za pomoč!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!Deček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Prof. dr. Samo Zver o uzakonitvi evtanazije: Njegove besede obkrožajo Slovenijo!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Luka Basi v živo zapel pesem iz serije Skrito v raju: Nastop, ki te bo navdušil!4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!VIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!Božal je srno, skoraj se je podelal v hlačeVIDEO: Grozljivka iz Peruja: Skala zmečkala tovornjak, voznik čudežno preživel!VIDEO: Pesem na ljudske obveznice: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!