Tilen Artač si je privoščil Luko Mesca, ki je v Ljubljani tekel v kratkih hlačah

V preteklem delu satirične oddaje Kaj dogaja, skozi katero nas vodita Tilen Artač in Alenka Marinič, smo bili gledalci znova priča dozi smeha.

Tokrat je Tilen Artač nastopil kot Luka Mesec in odgovoril na vprašanje enega izmed gledalcev omenjene satirične oddaje.

"Imate težavo pa ne veste kako jo rešiti? Najprej glejte oddajo Kaj dogaja jutri ob 21:00 na prvem programu Televizije Slovenija," so ob video posnetku zapisali na YouTube kanalu #kajdogaja, kjer objavljajo številne izseke iz prej omenjene oddaje.

Gledalec po imenu Ožbej je v uredništvo rubrike Glas ljudstva pisal, da je v naši prestolnici opazil Luko Mesca, ko je tekel v kratkih belih hlačah. Zanimalo ga je, kakšna oblačila so primerna za tek, njegovo dilemo pa je pojasnil kar Tilen Artač, ko je oponašal Luko Mesca.

Poglejte si simpatičen video posnetek iz satirične oddaje Kaj dogaja, pri katerem je voditelj in imitator Tilen Artač kot slovenski poslanec Luka Mesec odgovoril na vprašanje gledalca Ožbeja. Bo z odgovorom nasmejal tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let