Tilen Artač si je privoščil vedeževalca Blaža: Šlogal je o preteklih poplavah!

Na spletu je te dni pristal video posnetek, pri katerem si je televizijski voditelj in imitator Tilen Artač privoščil vedeževalca Blaža.

Tilen Artač je v preteklem delu satirične oddaje Kaj dogaja, ki jo vodi skupaj z Alenko Marinič, nastopil kot priljubljeni vedeževalec in s posnetkom nasmejal mnoge gledalce.

"Spet nas je obiskal priljubljeni vedeževalec Vlaž, ki sedaj režuje težave nastale s poplavami. Napovedal je veliko, mi pa lahko napovemo, da bo nova oddaja Kaj dogaja na sporedu v soboto ob 21:00 na prvem programu Televizije Slovenija," so tokrat ob video posnetku zapisali na YouTube kanalu #kajdogaja.

Tilen Artač se je predstavil kot vedeževalec Vlaž, ki na las spominja na priljubljenega vedeževalca Blaža. Govora je bilo o preteklih poplavah, Tilen Artač pa je kot vedeževalec prizadetim ljudem pomagal videti v prihodnost.

Poglejte si simpatičen video posnetek iz preteklega dela satirične oddaje Kaj dogaja, pri katerem je voditelj Tilen Artač nastopil kot vedeževalec Blaž. Bodo s simpatično parodijo nasmejali tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let