Tilen Artač zapel kot Janez Janša: Parodija, ki je te dni nasmejala Slovenijo!

V preteklem delu satirične oddaje Kaj dogaja, ki jo vodita Tilen Artač in Alenka Marinič, smo bili gledalci znova priča dozi smeha.

Tokrat so ob koncu na Mali terasi pripravili parodijo, pri kateri je Tilen Artač prepeval kot Janez Janša, ko je priredil znano uspešnico.

"Največja glasbena atrakcija se pa tokrat oglaša iz sence," so tokrat ob simpatični parodiji zapisali na YouTube kanalu #kajdogaja, kjer objavljajo številne izseke iz prej omenjene satirične oddaje.


#kajdogaja, YouTube
Ustvarjalci so si tokrat izposodili skladbo "Bandiera Rossa", ki jo poznamo v izvedbi skupine Pankrti. Pesem so v svojem albumu Rdeči album predstavili že leta 1984 - gre za priredbo istoimenske italijanske ljudske pesmi uporniškega gibanja, za katero je besedilo leta 1908 napisal Carlo Tuzzi.

Ime glasbenega izvajalca so spremenili v Janšrti, Tilen Artač pa se je pri parodiji predstavil kot Janez Janša, ki je prepeval o padcu podpore aktualnim strankam, obenem pa pozitivno opeval svojo stranko SDS. Prisluhnite parodiji iz satirične oddaje Kaj dogaja, pri kateri je Tilen Artač prepeval kot Janez Janša.
0
JeklenaPest
Pred 30 tedni
In to bi neki kreten ukinil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!