Tovornjakar na Madžarskem dal lekcijo Mercedesu: Prehiteval ga je po odstavnem pasu!

Dve leti nazaj je na YouTube omrežju pristal video posnetek, ki ga je eden izmed voznikov posnel na madžarski avtocesti M1.

Ob zastojih in gostem prometu je voznik Mercedesa tovornjaka pred seboj skušal prehiteti kar prek odstavnega pasu, a mu je eden izmed voznikov dal takojšnjo lekcijo.

Mnogi vozniki se tudi pri nas ob zastojih na avtocesti vedejo tako, kot da morajo čakati le oni. Za številne pravila o "čakanju" ne veljajo, kolone vozil pa prehitevajo kar prek odstavnega pasu.

Prav to se je dve leti nazaj zgodilo na Madžarskem, ko je vzvišeni voznik Mercedesa tovorna vozila pred seboj skušal prehiteti prek odstavnega pasu. A takoj je dobil lekcijo, ki si jo bo zagotovo še kako dobro zapomnil.

Avtor video posnetka je v šali zapisal, da je oba tovornjaka vozil Chuck Norris, vozniku osebnega vozila znamke Mercedes pa pripisal zelo nizek IQ. Poglejte si, kakšno lekcijo je dobil arogantnež v Mercedesu!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!