Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijo

Mnogi vozniki tovornjakov se poslužujejo številnih načinov, kako prelisičiti zakone.

Za nespametno potezo se je odločil tudi voznik tovornjaka na video posnetku, ki je splet obkrožil v preteklih dneh.

Nadzorne kamere ob eni izmed cestninskih postaj so namreč posnele prizor, ko se je voznik tovornjaka naredil "Francoza", nato pa s svojim vozilom zapeljal skozi cestninsko postajo, brez da bi plačal cestnino.

Njegova poteza pa ga je drago stala - za lekcijo je namreč poskrbela kar višja sila oz. voznik sam.

Ko je zapeljal skozi cestninsko postajo, je s prikolico oplazil bankino na desni strani, tako pa uničil vse tri kolesa. Poglejte si, kakšna lekcija je čakala voznika tovornjaka, ko se je ta izognil plačilu cestnine!
0
JeklenaPest
Pred 24 tedni
Karma je sicer hudič, a tako kot izgleda to bi se lahko "najebal" tudi prvi tovornjakar. Ali je drugi bil tako neroden oz. je bankina izdelana tako bedasto...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskeVoznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Kamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiGrozljivka iz Rusije: Pešci so se za las izognili tragičnemu koncu!Snežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!