Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijo

Mnogi vozniki tovornjakov se poslužujejo številnih načinov, kako prelisičiti zakone.

Za nespametno potezo se je odločil tudi voznik tovornjaka na video posnetku, ki je splet obkrožil v preteklih dneh.

Nadzorne kamere ob eni izmed cestninskih postaj so namreč posnele prizor, ko se je voznik tovornjaka naredil "Francoza", nato pa s svojim vozilom zapeljal skozi cestninsko postajo, brez da bi plačal cestnino.

Njegova poteza pa ga je drago stala - za lekcijo je namreč poskrbela kar višja sila oz. voznik sam.

Ko je zapeljal skozi cestninsko postajo, je s prikolico oplazil bankino na desni strani, tako pa uničil vse tri kolesa. Poglejte si, kakšna lekcija je čakala voznika tovornjaka, ko se je ta izognil plačilu cestnine!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Karma je sicer hudič, a tako kot izgleda to bi se lahko "najebal" tudi prvi tovornjakar. Ali je drugi bil tako neroden oz. je bankina izdelana tako bedasto...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznica zahtevala vračilo denarja: Lekcijo delavca si bo za vedno zapomnila!VIDEO: Mucek iz Slovenije sosedu ukradel igračko, posnetek ima že 13 milijonov ogledovVIDEO: Tako je dve leti nazaj izgledala Nikolina iz šova Ljubezen na vasiVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraSMEH: Tako se je jezil francoski buldog, ko mu lastnica ni hotela dati več hraneVIDEO: Na motorju je brcnil drugo vozilo, nato je dobil najboljšo kazenVIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaSebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!Kolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemBuldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!VIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Takšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeMalčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Vojak na poročni dan do solz ganil sestro: Prizori so takoj obkrožili svet!SMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemVIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastŽejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuModrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceVIDEO: Kakšen poklon slovenskim nogometašem, posnetek ti naježi kožo!Kit se je na morju približal galebu: Ne boste verjeli, kaj sta počela skupaj!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"VIDEO: Ob vlakcu smrti je poletel z dronom: Tako norega posnetka še niste videli!