Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijo

Mnogi vozniki tovornjakov se poslužujejo številnih načinov, kako prelisičiti zakone.

Za nespametno potezo se je odločil tudi voznik tovornjaka na video posnetku, ki je splet obkrožil v preteklih dneh.

Nadzorne kamere ob eni izmed cestninskih postaj so namreč posnele prizor, ko se je voznik tovornjaka naredil "Francoza", nato pa s svojim vozilom zapeljal skozi cestninsko postajo, brez da bi plačal cestnino.

Njegova poteza pa ga je drago stala - za lekcijo je namreč poskrbela kar višja sila oz. voznik sam.

Ko je zapeljal skozi cestninsko postajo, je s prikolico oplazil bankino na desni strani, tako pa uničil vse tri kolesa. Poglejte si, kakšna lekcija je čakala voznika tovornjaka, ko se je ta izognil plačilu cestnine!
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Karma je sicer hudič, a tako kot izgleda to bi se lahko "najebal" tudi prvi tovornjakar. Ali je drugi bil tako neroden oz. je bankina izdelana tako bedasto...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Gluha deklica prvič slišala glas sestrice: Njena reakcija je obkrožila svet!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Helena Blagne: Parodija je nasmejala Slovence!VIDEO: Vegani so velikanu preprečili dostop do burgerja! Poglej, kaj jim je storil...Posnetek iz Italije senzacija na spletu: To se je zgodilo, ko so podirali drevesa!VIDEO: Zmago Jelinčič udaril v svojem slogu: "Obdavčimo tujce in dajmo našim!"Damjan Murko znova udaril: Voditelj ob njegovih odgovorih jokal od smeha!VIDEO: Šok na hrvaškem talentu: Ne boste verjeli, kaj je na odru počel Rus!Lastnik je kužku rekel, da je čas za kopanje: Takoj je vedel, kaj mora storiti!VIDEO: 14-letnica šokirala hrvaške sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Slovenki navdušili s plesom na drogu: Hrvaškim sodnikom sta vzeli sapo!Ogromno letalo poletelo med stavbami, prizor je vsem na spletu vzel sapoHaskiju se je od veselja zmešalo: Tako se je razveselil svojega lastnika!SMEH: Miha Deželak poklical na Hrvaško, govoril je s "Kristino Mandarino"VIDEO: Slovenka v roke vzela harmoniko, nato zaigrala pesem Franca MiheličaVIDEO: Župana privezali in ga vlekli po cesti, ker je pozabil na predvolilne obljubeZasačili so jo med krajo: Ne boste verjeli, kaj vse je skrivala v krilu!SMEH: Tako je sestra prelisičila malega bratca, da je jedel zdravo hranoSMEH: Po "fačuziju" nova cvetka: To je izjavila tekmovalka v Kmetiji!Župnik iz Bohinja obiskal starejše: Prisluhni, kaj je povedala 105-letna Angela!Pes s potezo ganil svet: Tako je potolažil rešeno potepuško mucko!Fant na železnici zaigral pesem Queenov: Njegov nastop je prevzel svet!Manca Špik znova očarala Slovence: To je njena nova pesem "Serenada"Madžarski voznik prehiteval po odstavnem pasu: Skoraj bi se zgodila tragedija!Kužka zgodaj zjutraj vdrla v spalnico malčka: Hotela sta jesti hrano!SMEH: 7 balkanskih načinov, kako uspavati otroke: Privoščil si je tudi Slovence!