Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijo

Mnogi vozniki tovornjakov se poslužujejo številnih načinov, kako prelisičiti zakone.

Za nespametno potezo se je odločil tudi voznik tovornjaka na video posnetku, ki je splet obkrožil v preteklih dneh.

Nadzorne kamere ob eni izmed cestninskih postaj so namreč posnele prizor, ko se je voznik tovornjaka naredil "Francoza", nato pa s svojim vozilom zapeljal skozi cestninsko postajo, brez da bi plačal cestnino.

Njegova poteza pa ga je drago stala - za lekcijo je namreč poskrbela kar višja sila oz. voznik sam.

Ko je zapeljal skozi cestninsko postajo, je s prikolico oplazil bankino na desni strani, tako pa uničil vse tri kolesa. Poglejte si, kakšna lekcija je čakala voznika tovornjaka, ko se je ta izognil plačilu cestnine!
0
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Karma je sicer hudič, a tako kot izgleda to bi se lahko "najebal" tudi prvi tovornjakar. Ali je drugi bil tako neroden oz. je bankina izdelana tako bedasto...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!