Trik, kako odviti zamašek na novih plastenkah: "Ves čas ste jih narobe odpirali!"

Zagotovo tudi vi niste navdušeni nad novimi plastenkami z zamaškom, ki s plastiko ostane pritrjen in se ne sname.

Te dni je na omrežju TikTok pristal video posnetek, pri katerem je avtor pokazal preprost trik, kako pravilno odpirati nove plastenke s takšnim zamaškom.

"Ves čas ste jih vsi narobe odpirali," je zapisal ob video posnetku, ki je že prava uspešnica na omrežju TikTok. Do danes je zgolj na omenjenem omrežju dosegel več milijonov ogledov.


sroche2, TikTok
Ko odvijete pokrovček na novih plastenkah, ga morate zatem potisniti na drugo stran. Tako vas pokrovček ne bo motil pri pitju iz plastenk. A dejstvo ostaja, da nimajo vse nove plastenke takšnega uporabnega patenta.

Evropska unija je uvedla posebno direktivo za zmanjšanje onesnaževanja, zaradi česar bodo od decembra 2024 vse plastenke morale imeti pritrjen zamašek na embalažo. Predvidevajo, da bo ta zakon zmanjšal onesnaževanje morja in obal s plastiko za približno 10 odstotkov.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenki gre na bruhanje, ko vidi tipa na kolesu: "Gnus, prezir, tip nima za burek!"Na barki v Egiptu predvajal slovensko pesem: Takšno je bilo vzdušje na barki!VIDEO: Zimski prizori sredi julija: Hudo neurje s točo, ki je prizadelo Italijo!Hofer umaknil oglas, ki je poskrbel za zgražanje: "Ne može nam niko ništa!"Ženin s pričami presenetil na poroki: Njihov nastop ima že 4 milijone ogledov!Slovenka je 2-letni hčerkici razložila, da nima očeta, ampak dve mamiciPetar Grašo ostal brez besed: Deklica je zanj zapela njegovo veliko uspešnico!VIDEO: BMW se mu je "zalimal" na rit: Čez nekaj sekund ga je tepla karma!Trik, kako odviti zamašek na novih plastenkah: "Ves čas ste jih narobe odpirali!"VIDEO: Izjemen prizor iz kočevskih gozdov: Kamera posnela volka, medveda in jelena!Slovenka je moža prosila, da ji kupi nov telefon: Njun pogovor je doza smeha!VIDEO: Grozljiva nesreča v Srbiji: Voznik po čudežu preživel trčenje z bagrom!Challe Salle vrača udarec: Objavil je novo pesem, v kateri odgovarja Zlatku!Saša Lešnjek navdušila Slovence: Zapela je uspešnico, ki jo je pela Neca Falk!Zmagovalna pesem festivala Melodije morja in sonca: Prvo mesto je osvojil Žan Videc!Trio Vivere ganil z novo pesmijo "Kanconeta": Osvojili so drugo mesto na MMS 2024!Operna pevka navdušila ob pianistu: Na železniški postaji je zapela "Ave Maria"Oto Pestner v živo zapel uspešnico "Poletna noč", nastop je navdušil SlovenceKačji pastir lahko požre 100 komarjev na dan: Tako jih privabite v svoje okolje!Preproste ideje, kako ustvariti unikaten lastnoročni podpis za vsako črkoKo se hijene lotijo napačnih živaliEva Boto predstavila novo pesem "Moje zlato", znova je navdušila poslušalceIzjemna promocija za Slovenijo: Tako so predstavili našo čudovito državo!Pogrešanega pohodnika našli po 10 dnehNevihta z močnim vetrom nad občino Trebnje