Trio Vivere ganil z novo pesmijo "Kanconeta": Osvojili so drugo mesto na MMS 2024!

Na preteklem festivalu Melodije morja in sonca 2024 so čudovito pesem predstavili tudi člani skupine Trio Vivere, ki so osvojili drugo mesto.

Predstavili so čudovito pesem "Kanconeta", včeraj pa na spletu objavili videospot, ki je sodeč po odzivih navdušil številne Slovence.

Glasbo za pesem "Kanconeta" je napisal Matjaž Vlašič, pod avtorja besedila se podpisuje Dušan Velkaverh. Za aranžma sta poskrbela Miha Gorše in Matjaž Vlašič.


Trio Vivere, YouTube
Glasbeno skupino Trio Vivere sestavljajo operni pevci, ki imajo dolgoletne izkušnje v svetu glasbe in so že uveljavljeni operni pevci. Člani skupine so Matjaž Robavs (bariton), Aljaž Farasin (tenor) in Rok Ferenčak (tenor).


S pesmijo "Kanconeta" so izjemni glasbeniki osvojili 2.mesto na Melodijah morja in sonca 2024, mnogi spletni komentatorji pa so njihovo pesem razglasili za moralno zmagovalko. Prisluhnite in uživajte v čudovitem nastopu.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Robavs ima še vedno tiste aerodinamične obrvi...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!Radijska voditeljica Lara Tošić doživela prometno nesrečo, objavila je posnetekStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuVIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!Tjaša Božič in Poskočni priredili slovensko uspešnico, navdušili so poslušalceVIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz DubrovnikaŠpela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!