Turistu srce padlo v hlače: Gepard je vstopil v njegovo vozilo!

Splet je pred leti obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravo dramo, ki jo je turist doživel med obiskom safarija.

Moški je med opazovanjem divjih živali v Tanzaniji dobil nepričakovanega obiskovalca - v njegovo vozilo je namreč skočil gepard.

Video posnetek, ki so ga pred leti objavili na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je zgolj na omenjenem omrežju dosegel več kot 21 milijonov ogledov, ob prizoru pa so mnogi spletni uporabniki ostali brez besed.


Inside Edition, YouTube
Ameriški turist iz mesta Seattle je med obiskom safarija v Tanzaniji doživel nepričakovano izkušnjo - v zadnji del njegovega vozila je namreč skočil gepard. Vodič je turistu ob tem svetoval, naj ostane miren in se ne premika.

Da bi bila celota izkušnja še bolj dramatična, se je "zabavi" pridružil še drugi gepard. Poglejte si trenutek, ko je turistu med obiskom safarija v Tanzaniji srce padlo v hlače.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Po moje mu je v hlače padlo še kaj zraven srca...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik