Uroš in Tjaša zapela svojo novo pesem: Njun nastop je balzam za ušesa!

V preteklem delu priljubljene slovenske oddaje V petek zvečer, skozi katero nas vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo bili gledalci znova priča čudovitim glasbenim nastopom.

Tokrat sta svoje pevske talente pokazala tudi Uroš in Tjaša, ko sta skupaj zapela svojo novo pesem "Eno srce".

Uroš in Tjaša sta izjemen glasbeni in zasebni duet, ki je osvojil srca Slovencev. Pravkar sta izdala novo glasbeno ploščo z naslovom Steklasika, v enem dnevu pa razprodala ljubljanski Cankarjev dom. Napovedujeta tudi nove glasbene koncerte po Sloveniji.

"Eno srce" je njuna nova balada, ki sta jo v preteklem delu oddaje V petek zvečer izvedla z Diamanti. Besedilo za pesem je napisal Uroš Steklasa, pod avtorja melodije se podpisuje Maj Vlašič. Za aranžma sta poskrbela Jean Markič in Domen Gracej.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu iz oddaje V petek zvečer, pri katerem sta Melani Mekicar in Blaž Švab zapela svojo novo uspešnico "Eno srce". Bosta z nastopom navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 7 dnevi
Dobra sta ta dva, ja. Bo pa ona morala v kratkem zelo paziti na kilograme...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let