V preteklih poplavah je izgubil harmoniko: Tako je te dni navdušil novinarko!

Te dni so novinarji Radia Ognjišče obiskali Struge, ki so bile v mesecu avgustu pod udarom dežja in poplav.

Tam so naleteli na izjemno vzdušje - Kristl Germelj, ki je v poplavah izgubil harmoniko, je novinarko sprejel s čudovitim igranjem na novo podarjeno harmoniko.

Kristl Germelj iz Strug bo ostal doma. Poln optimizma pravi: "Vodo naj nam dajo v zemljo, da ne zmrzne in cesto naj porihtajo. Drva imamo, zeblo nas ne bo! Pa harmoniko tudi imam, Janez Janša mi jo je prinesel!"


Gospoda je namreč pred meseci presenetil Janez Janša in mu podaril novo harmoniko. Razmere na omenjenem območju so še vedno zelo resne, ob zvoku harmonike pa se Kristlu na obraz vedno prikrade nasmešek.

Poglejte si simpatičen prizor iz Strug, pri katerem lahko spremljamo starejšega domačina, ko je ob prihodu novinarke Radia Ognjišče veselo igral na harmoniko. Bo s svojo pozitivo dan polepšal tudi tebi?

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let