V preteklih poplavah je izgubil harmoniko: Tako je te dni navdušil novinarko!

Te dni so novinarji Radia Ognjišče obiskali Struge, ki so bile v mesecu avgustu pod udarom dežja in poplav.

Tam so naleteli na izjemno vzdušje - Kristl Germelj, ki je v poplavah izgubil harmoniko, je novinarko sprejel s čudovitim igranjem na novo podarjeno harmoniko.

Kristl Germelj iz Strug bo ostal doma. Poln optimizma pravi: "Vodo naj nam dajo v zemljo, da ne zmrzne in cesto naj porihtajo. Drva imamo, zeblo nas ne bo! Pa harmoniko tudi imam, Janez Janša mi jo je prinesel!"


Gospoda je namreč pred meseci presenetil Janez Janša in mu podaril novo harmoniko. Razmere na omenjenem območju so še vedno zelo resne, ob zvoku harmonike pa se Kristlu na obraz vedno prikrade nasmešek.

Poglejte si simpatičen prizor iz Strug, pri katerem lahko spremljamo starejšega domačina, ko je ob prihodu novinarke Radia Ognjišče veselo igral na harmoniko. Bo s svojo pozitivo dan polepšal tudi tebi?

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila