V slovenskem gozdu posneli dva medveda, ko sta "delala" mladičke

Na družbenem omrežju Facebook je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prizor iz slovenskega gozda.

Kamera je tam posnela dva medveda, samca in samico, ko sta se parila in skrbela za naraščaj medvedov.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - zgolj na omrežju Facebook je do danes dosegel več tisoč ogledov, prizor pa je sodeč po odzivih navdušil številne ljubitelje živali.

Medvedi so ena največjih divjih živali, ki naseljujejo slovenske gozdove. V Sloveniji živijo rjavi medvedi, ki se uvrščajo med podvrsto evropskega rjavega medveda. Odrasli rjavi medvedi dosežejo dolžino od 1,5 do 2,5 metra in tehtajo med 100 in 300 kilogrami, vendar so lahko tudi večji. Njihovo telo je prekrito s kožuhom, ki je običajno rjave barve, vendar se lahko barva razlikuje od svetlo rjave do temno rjave ali celo črne, odvisno od posameznika.

Poglejte si video posnetek iz slovenskih gozdov, pri katerem lahko spremljamo dva medveda, ko sta skrbela za naraščaj. Ste že videli, kako izgleda parjenje medvedov?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!Slovenka in Kanadčan preizkušala obroke, ki jih imajo v njuni vojskiOpica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaTalent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!Slovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!Leopard napade slepo srno: Proti njemu ni imela možnosti za preživetje!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!Borut Pahor v šoli dobil ukor: Krive so bile besede, ki jih je rekel učiteljici!VIDEO: Turistka naročila jastoga za 200 evrov, nato ga je izpustila v morjeVIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ognjena krogla nad Islandijo razsvetlila nebo, prizor so posnele kamere