Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovali

Človeška neumnost resnično ne pozna meja. Te dni je na spletu pristal video posnetek, v katerem je moč videti skupino zapriseženih veganov in aktivistov za pravice živali, ko so ti vdrli v eno izmed klavnic perutnine.

V znak protesta so se s ključavnicami okoli vratu privezali za verigo, nato pa svojo odločitev kmalu obžalovali.

Usoda je hotela, da se je le nekaj sekund zatem naprava prižgala, za seboj pa povlekla tudi mnoge aktiviste. Hitro je nastala panika, po mnenju mnogih na spletu pa je skupina aktivistov obenem dobila poučno lekcijo.

Podpirate dejanje aktivistov za pravice živali ali s svojim početjem delajo le škodo in motijo mnoge delavce, ki zgolj opravljajo svojo službo?
0
JeklenaPest
Pred 26 tedni
Jaz nikoli ne bi mogel početi takih grozodejstev bitjem, ki niso ničesar kriva in ki živijo prav tako rada, kot jaz. Nikoli ne bi delal v nobeni klavnici, ker bi se mi zmešalo in bi potamanil nekaj klavcev!
1
Jelka Suhadolnik
Pred 26 tedni
Ko se bodo vegani priklenili tudi v halal klavnicah, bom verjela njihovemu aktivizmu.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!VIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!Turisti na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoVIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoNa postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilDelavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!VIDEO: Nina Pušlar ganila z nežno balado: Njena pesem je prevzela Slovence!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiReševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičNora podaja v NBA, ob kateri je Oklahoma izenačila ob sireni7-letna deklica zapela božično uspešnico, s katero je blestel Frank SinatraVIDEO: Tilen Artač zapel kot Laibach: Tako si je privoščil njihovo pesem!Smeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!