Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovali

Človeška neumnost resnično ne pozna meja. Te dni je na spletu pristal video posnetek, v katerem je moč videti skupino zapriseženih veganov in aktivistov za pravice živali, ko so ti vdrli v eno izmed klavnic perutnine.

V znak protesta so se s ključavnicami okoli vratu privezali za verigo, nato pa svojo odločitev kmalu obžalovali.

Usoda je hotela, da se je le nekaj sekund zatem naprava prižgala, za seboj pa povlekla tudi mnoge aktiviste. Hitro je nastala panika, po mnenju mnogih na spletu pa je skupina aktivistov obenem dobila poučno lekcijo.

Podpirate dejanje aktivistov za pravice živali ali s svojim početjem delajo le škodo in motijo mnoge delavce, ki zgolj opravljajo svojo službo?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Jaz nikoli ne bi mogel početi takih grozodejstev bitjem, ki niso ničesar kriva in ki živijo prav tako rada, kot jaz. Nikoli ne bi delal v nobeni klavnici, ker bi se mi zmešalo in bi potamanil nekaj klavcev!
1
Jelka Suhadolnik
Pred 2 meseci
Ko se bodo vegani priklenili tudi v halal klavnicah, bom verjela njihovemu aktivizmu.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"