Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovali

Človeška neumnost resnično ne pozna meja. Te dni je na spletu pristal video posnetek, v katerem je moč videti skupino zapriseženih veganov in aktivistov za pravice živali, ko so ti vdrli v eno izmed klavnic perutnine.

V znak protesta so se s ključavnicami okoli vratu privezali za verigo, nato pa svojo odločitev kmalu obžalovali.

Usoda je hotela, da se je le nekaj sekund zatem naprava prižgala, za seboj pa povlekla tudi mnoge aktiviste. Hitro je nastala panika, po mnenju mnogih na spletu pa je skupina aktivistov obenem dobila poučno lekcijo.

Podpirate dejanje aktivistov za pravice živali ali s svojim početjem delajo le škodo in motijo mnoge delavce, ki zgolj opravljajo svojo službo?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Jaz nikoli ne bi mogel početi takih grozodejstev bitjem, ki niso ničesar kriva in ki živijo prav tako rada, kot jaz. Nikoli ne bi delal v nobeni klavnici, ker bi se mi zmešalo in bi potamanil nekaj klavcev!
1
Jelka Suhadolnik
Pred 1 mesecem
Ko se bodo vegani priklenili tudi v halal klavnicah, bom verjela njihovemu aktivizmu.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Sramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaVIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoOtt Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluSnežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!