VIDEO: 71-letni Slovenec navdušil s podvigom: Triglav je osvojil s hojo nazaj!

Te dni je našo državo obkrožil izjemen podvig, za katerega je poskrbel 71-letni športni navdušenec iz Slovenije.

Ivan Leskovšek je namreč uspel osvojiti vrh Triglava. Nič posebnega, če ne bi 71-letnik naše najvišje gore osvojil s hojo nazaj.

Ivo Leskovšek je za izjemne podvige poskrbel že v preteklosti - v mlajših letih je opravljal delo varnostnika v diskotekah, v preteklih letih pa je z neverjetno močjo in karizmo premagoval številne osebne meje v svetu športa.

Ob preteklem podvigu, pri katerem je Triglav osvojil z vzvratno hojo, je dejal, da ni želel šokirati ali opozarjati nase, temveč zgolj sebi dokazati in raziskovati svoje telesne in duševne meje. In pri tem ga ni prav nič sram.

Poglejte si video posnetek njegovega izjemnega podviga, pri katerem je z vzvratno hojo osvojil našo najvišjo goro, 2864 metrov visok Triglav. Iskrene čestitke za takšen izjemen podvig.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Matjaž in Simona objavila posnetek iz porodnišnice: Razveselila sta se petega otroka!Robert Roškar srečal najbolj simpatično gospo: Njun pogovor ti bo polepšal dan!Tilen Artač nastopil kot Jonas Žnidaršič: Njegov posnetek je doza smeha!VIDEO: Poklical je slovensko policijo: Njegov posnetek je nasmejal Slovence!VIDEO: Slovenske rokometašice pisale zgodovino: Uvrstile so se na olimpijske igre!VIDEO: Prihajajo nevihte, sodra in sneg: Tako bodo padavine jutri zajele Slovenijo!Elda Viler zapela v oddaji Glasbeni pozdrav: Njen nastop navdušuje Slovence!Darja Gajšek presenetila oboževalca: Nastopila je za njegov 60. rojstni dan!Kajakaš v reki rešil 6-letnega dečka: Padel je s čolna, oče je odpeljal naprej!Grozljivka na Tajvanu: Med potresom padale skale, voznika je varoval predor!Slovenski ansambel zapel uspešnico, ki jo je Peter Fink poklonil svoji ženiStarejši par hišo z vrtom zamenjal za stanovanje v Ljubljani, ki ima veliko terasoTuristu srce padlo v hlače: Gepard je vstopil v njegovo vozilo!15-letnica navdušila s talentom: Za pevski nastop je prejela zlati gumb!Muslimani praznujejo bajram: Toliko vernikov se je zbralo v Ljubljani!Dolenjski ansambel navdušil z nastopom: Zapeli so svojo uspešnico!VIDEO: Neumnost voznika na štajerski avtocesti: Peljal je kar v nasprotno smer!Krava po 17 letih občutila svobodo: Spoznala je slepo prijateljico kravo!Deklica na ulici pokazala talent: Na violino je zaigrala svetovno znano uspešnico!Janez Janša pokazal, kako igra nogomet: Izvedel je odličen strel v gol!Prenovili so majhno stanovanje v starem bloku v Ljubljani: Notranjost, ki navdušuje!Urška Klakočar Zupančič sporoča Slovencem: "Vzgajati moramo prave moške!"Parodija na Slovensko vesoljsko agencijo: Pridružila se jim je Svetlana Makarovič!VIDEO: Zapeli so slovensko kolesarsko himno: Parodija, ki je doza smeha!