VIDEO: 79-letni dedek osvojil zlati gumb: Sodnike je odpihnil s čarovnijo!

V preteklem delu šova Canada's Got Talent 2024, pri katerem tekmovalci kažejo svoje talente, so bili gledalci te dni priča izjemnemu nastopu.

79-letni dedek Mark Lewis je sodnike navdušil z iluzijami s kartami, na koncu pa prejel skupni zlati gumb, ki ga uvršča naravnost v polfinale šova.

Video posnetek, ki so ga te dni objavili na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot 250.000 ogledov, nad talentom 79-letnega dedka pa so navdušeni spletni uporabniki iz celega sveta.


Canada's Got Talent, YouTube
Mark Lewis je navdušil tako s svojo karizmo, kot tudi z izjemno predstavo s kartami. Sodniki so mu skupaj z voditeljico pritisnili zlati gumb, kar ga uvršča naravnost v polfinale šova Canada's Got Talent 2024. Po novih pravilih tekmovalci za zlati gumb prejmejo še 25.000 dolarjev denarne nagrade.

Poglejte si izjemen nastop, pri katerem je vse sodnike v šovu Canada's Got Talent 2024 navdušil 79-letni dedek Mark Lewis. Boste nad njegovo predstavo navdušeni tudi sami?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeŽenina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!Družina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Gadi v živo zapeli svojo uspešnico: Njihov nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!VIDEO: Italijan na Krasu prenovil porušeno župnišče, da bi ohranil kulturno dediščinoVIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceTanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!Poskočni predstavili novo pesem o vroči mami: Nasmejali so svoje oboževalce!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Dokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Voznik šolskega avtobusa nalašč zaviralSlovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!