VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!

Slovenijo te dni obkroža video posnetek najbolj drzne in simpatične 98-letne babice, ki se je pred tedni kar sama odpravila na Sardinijo.

Pred odhodom za svojega podviga nikomur ni omenila, novinarko Katjo Munih pa je med intervjujem večkrat pošteno nasmejala.

"Nikomur nisem povedala, kar šla sem," je povedala 98-letna Mercede Porcu iz Bilj pri Novi Gorici, ki se je pred dnevi kar sama odpravila na rodno Sardinijo.


Radio Robin, Facebook
Simpatična babica se je te dni prikupila številnim Slovencem, ki cenijo njeno srčnost, iskrenost in nasmejanost. Za samostojen podvig se je odločila, ker je še zadnjič želela videti svojo rodno Sardinijo.

Prisluhnite, kako je 98-letna Mercede Porcu novinarki Katji Munih opisala svoj podvig, ko se je kar sama odpravila v Sardinijo, nato pa ji je zaigrala še na glasbeni inštrument. Simpatični babici želimo veliko dobre volje še na mnoga leta!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen