VIDEO: Avdić z oponašanjem Korošice spet nasmejal Slovence, oglejte si posnetek

Denis Avdić je znova poskrbel za smeh med Slovenci, ko je na svoj način znova oponašal Korošico Denise Dame, o kateri te dni govori vsa Slovenija. A tokrat je njegovo norčevanje iz najbolj znane slovenske Youtuberke imelo povsem drugo sporočilno vrednost.

Zaradi obsedenosti z všečki in fotografiranjem našega življenja dejansko ne živimo več in zamujamo pristne trenutke. Zamujamo življenje. Ustvarjalci posnetka so zamudili pristen pogovor z Denisom Avdićem, o čemer bi lahko nekoč pripovedovali svojim prijateljem, vnukom... Tako pa nimajo nič. Ne fotke in ne izkušnje.

Delimo posnetek naprej, naj ga vidijo vsi, ki so obsedeni z mobilnimi telefoni!
0
Boris Blatnik
Pred 3 tedni
Odbijajoče, ko človk misli da je smešen
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Besede Jerneja Šugmana obkrožajo Slovenijo. To je povedal v Naši mali kliniki!Tako se je Jan Plestenjak poklonil Jerneju Šugmanu, besede so ganile SlovenceVIDEO: Družina pokojnega Slavka Avsenika zanj zapela pesem in ganila SlovenceTečen starček je v smeti metal nove stvari, nato so sosedje odkrili ganljiv razlogVIDEO: Nasprotnik udaril Dončića, nato je Luka s svojo potezo postal spletni hitVIDEO: Isaac Palma obnorel Slovence, tako je zapel uspešnico Elvisa PresleyjaVIDEO: Na Radiu 1 dobili vroč obisk, nato je Avdić doživel ta šok!Moški je sam sedel v prazni cerkvi. Ko dvigne glavo, gredo kocine vsem pokonci!Starša sta novorojenčico pripeljala domov. Kar sta posnela na kamero, obkroža svet!Dekle ga je zasačilo med varanjem. Ne boste verjeli, kam je skril ljubico!Tega kužka zaradi drugačnosti nihče ni hotel imeti. Oglejte si, kako izgleda danes!Otroci so si 5 let želeli kužka. To je njihova reakcija, ko jim ga starši kupijo!Voznik BMW-ja je ob potezi redarjev prekipelo. Oglejte si, kaj je storil z lisicami!Sedela je na kajaku in opazovala morje. Naslednji prizor ti pokonci dvigne kocine!Štiri dekleta so stopile na oder. Ob njihovi nenavadni točki so gledalci ponoreli!VIDEO: Slovenski voznik posnel ŠOK! Najprej je avto zletel s ceste, nato pa...VIDEO: Luka Sešek navdušil Slovence, kot Jan Plestenjak je zapel njegovo uspešnicoVIDEO: Slovencu je prekipelo! Poglejte si, kaj mu je naredil operater A1...VIDEO: Korošica pobegnila v Prago k tajkunu. Oglejte si njen nov posnetek!VIDEO: Umrl je Jernej Šugman. To so posnetki, po katerih se ga bomo spominjali!