VIDEO: Bizaren prizor iz trgovine v Sloveniji: Početje stranke je ujezilo mnoge!

Na spletni strani Reddit je v kategoriji o Sloveniji pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nespametno dejanje starejše nakupovalke v eni izmed živilskih trgovin pri nas.

S svojim početjem je razjezila številne uporabnike na spletu, ki takšnega odnosa stranke niti malo ne odobravajo.

Starejša ženska je v živilski trgovini pretipala različne vrste kruha, preden je zase našla pravega. Nič ne bi bilo tako hudo narobe, če bi si na roko nadela plastično rokavico, a si jo žal ni.

Mnogi na spletu so mnenja, da je takšno početje neprimerno, predvsem pa popolnoma nehigienično.

Na koncu je le našla pravi kruh zase, s svojim početjem pa je zagotovo dan pokvarila mnogim nakupovalcem, ki si kruh na podoben način postrežejo tudi sami. Poglejte si, kakšno stranko so v preteklih dneh posneli v eni izmed živilskih trgovin pri nas.

1
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Tu bi moralo ukrepati trgovinsko osebje, in to takoj. To je najbrž ženskino stalno početje. Enako opažam po trgovinah, kjer sem doma. Posebej priljubljeno za "merjenje" trdote je sadje, ki je itak vso trdo kot golf žogica in za starejše z zobnimi protezami neužitno. Pa še žmaha tako prehitro potrgano sadje nima nobenega. Nadaljuje se potem pri solati, poru, cvetači ipd. Ene si kar v trgovini "otrebijo" to zelenjavo. Zraven pa še zavzamejo taki stav, da niti zraven ne moreš in jih to sploh najmanj ne skrbi. Ko so "pri koritu" one, ima da čakaš...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje