VIDEO: Čeha obtožili poskusa uboja! To je v Nemčiji storil s tovornjakom...

Vsi se še kako dobro zavedamo, da je na cesti veliko nevarnih voznikov. Žal je tako širom celega sveta, vedno več pa je nestrpnosti tudi med poklicnimi vozniki, ki bi morali biti ostalim udeležencem v prometu tudi za zgled.

S tem se očitno ne strinja voznik tovornjaka iz Češke, ki je s svojo vožnjo mesec dni nazaj zgrozil mnoge voznike.

Video posnetek prihaja iz Nemčije, v njem pa je moč videti omenjenega češkega tovornjakarja, ki se je za prehitevanje tovornih vozil pred seboj lotil na najbolj neprimernem mestu.

Le sreči ter reakciji drugih voznikov se lahko tovornjakar zahvali, da ob njegovem prehitevanju ni prišlo do tragedije.

Kmalu po tem, ko je bil video posnetek naložen na splet, je med mnogimi Nemci zavrelo. Video posnetek je hitro prišel tudi do delodajalca tovornjakarja, ki ga je po poročanju čeških medijev takoj odpustil. Za voznikom pa je bila izdana tudi evropska tiralica iz strani Nemčije. Tam namreč zahtevajo, da se češkega voznika aretira, nato pa prepelje v Nemčijo, kjer mu želijo soditi za poskus uboja. Lekcija naučena?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Uuuuuu.., ti mater! Kreten je očitno imel prazen tovornjak, te pa je letelo. Ampak srh me je spreletel, ko sem videl, kako so se na levi špuri začela kazati nasproti vozeča vozila. Tale voznik tovornjaka, ki je bil prehitevan, bi v danih razmerah moral pohoditi zavore, magari v hrib. Upam, da trotla dobijo v pešice tapravi pobje in ga naučijo kozjih molitvic...
1
RudkoG
Pred 2 meseci
Kaj pa v Sloveniji počnejo šoferji tovornjakov, najraje bi nabavil kamero in snemal samo od Domžal do Lukovice .....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonMaskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smeha4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Oče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemPijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereRomuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za psePo presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Osvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"VIDEO: Posnetek slovenskih gasilcev z avtoceste: Tako so se jim umikali vozniki!Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjeti