VIDEO: Čeha obtožili poskusa uboja! To je v Nemčiji storil s tovornjakom...

Vsi se še kako dobro zavedamo, da je na cesti veliko nevarnih voznikov. Žal je tako širom celega sveta, vedno več pa je nestrpnosti tudi med poklicnimi vozniki, ki bi morali biti ostalim udeležencem v prometu tudi za zgled.

S tem se očitno ne strinja voznik tovornjaka iz Češke, ki je s svojo vožnjo mesec dni nazaj zgrozil mnoge voznike.

Video posnetek prihaja iz Nemčije, v njem pa je moč videti omenjenega češkega tovornjakarja, ki se je za prehitevanje tovornih vozil pred seboj lotil na najbolj neprimernem mestu.

Le sreči ter reakciji drugih voznikov se lahko tovornjakar zahvali, da ob njegovem prehitevanju ni prišlo do tragedije.

Kmalu po tem, ko je bil video posnetek naložen na splet, je med mnogimi Nemci zavrelo. Video posnetek je hitro prišel tudi do delodajalca tovornjakarja, ki ga je po poročanju čeških medijev takoj odpustil. Za voznikom pa je bila izdana tudi evropska tiralica iz strani Nemčije. Tam namreč zahtevajo, da se češkega voznika aretira, nato pa prepelje v Nemčijo, kjer mu želijo soditi za poskus uboja. Lekcija naučena?
0
JeklenaPest
Pred 20 tedni
Uuuuuu.., ti mater! Kreten je očitno imel prazen tovornjak, te pa je letelo. Ampak srh me je spreletel, ko sem videl, kako so se na levi špuri začela kazati nasproti vozeča vozila. Tale voznik tovornjaka, ki je bil prehitevan, bi v danih razmerah moral pohoditi zavore, magari v hrib. Upam, da trotla dobijo v pešice tapravi pobje in ga naučijo kozjih molitvic...
1
RudkoG
Pred 21 tedni
Kaj pa v Sloveniji počnejo šoferji tovornjakov, najraje bi nabavil kamero in snemal samo od Domžal do Lukovice .....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"