VIDEO: Čeha obtožili poskusa uboja! To je v Nemčiji storil s tovornjakom...

Vsi se še kako dobro zavedamo, da je na cesti veliko nevarnih voznikov. Žal je tako širom celega sveta, vedno več pa je nestrpnosti tudi med poklicnimi vozniki, ki bi morali biti ostalim udeležencem v prometu tudi za zgled.

S tem se očitno ne strinja voznik tovornjaka iz Češke, ki je s svojo vožnjo mesec dni nazaj zgrozil mnoge voznike.

Video posnetek prihaja iz Nemčije, v njem pa je moč videti omenjenega češkega tovornjakarja, ki se je za prehitevanje tovornih vozil pred seboj lotil na najbolj neprimernem mestu.

Le sreči ter reakciji drugih voznikov se lahko tovornjakar zahvali, da ob njegovem prehitevanju ni prišlo do tragedije.

Kmalu po tem, ko je bil video posnetek naložen na splet, je med mnogimi Nemci zavrelo. Video posnetek je hitro prišel tudi do delodajalca tovornjakarja, ki ga je po poročanju čeških medijev takoj odpustil. Za voznikom pa je bila izdana tudi evropska tiralica iz strani Nemčije. Tam namreč zahtevajo, da se češkega voznika aretira, nato pa prepelje v Nemčijo, kjer mu želijo soditi za poskus uboja. Lekcija naučena?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Uuuuuu.., ti mater! Kreten je očitno imel prazen tovornjak, te pa je letelo. Ampak srh me je spreletel, ko sem videl, kako so se na levi špuri začela kazati nasproti vozeča vozila. Tale voznik tovornjaka, ki je bil prehitevan, bi v danih razmerah moral pohoditi zavore, magari v hrib. Upam, da trotla dobijo v pešice tapravi pobje in ga naučijo kozjih molitvic...
1
RudkoG
Pred 4 tedni
Kaj pa v Sloveniji počnejo šoferji tovornjakov, najraje bi nabavil kamero in snemal samo od Domžal do Lukovice .....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb