VIDEO: Čeha obtožili poskusa uboja! To je v Nemčiji storil s tovornjakom...

Vsi se še kako dobro zavedamo, da je na cesti veliko nevarnih voznikov. Žal je tako širom celega sveta, vedno več pa je nestrpnosti tudi med poklicnimi vozniki, ki bi morali biti ostalim udeležencem v prometu tudi za zgled.

S tem se očitno ne strinja voznik tovornjaka iz Češke, ki je s svojo vožnjo mesec dni nazaj zgrozil mnoge voznike.

Video posnetek prihaja iz Nemčije, v njem pa je moč videti omenjenega češkega tovornjakarja, ki se je za prehitevanje tovornih vozil pred seboj lotil na najbolj neprimernem mestu.

Le sreči ter reakciji drugih voznikov se lahko tovornjakar zahvali, da ob njegovem prehitevanju ni prišlo do tragedije.

Kmalu po tem, ko je bil video posnetek naložen na splet, je med mnogimi Nemci zavrelo. Video posnetek je hitro prišel tudi do delodajalca tovornjakarja, ki ga je po poročanju čeških medijev takoj odpustil. Za voznikom pa je bila izdana tudi evropska tiralica iz strani Nemčije. Tam namreč zahtevajo, da se češkega voznika aretira, nato pa prepelje v Nemčijo, kjer mu želijo soditi za poskus uboja. Lekcija naučena?
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Uuuuuu.., ti mater! Kreten je očitno imel prazen tovornjak, te pa je letelo. Ampak srh me je spreletel, ko sem videl, kako so se na levi špuri začela kazati nasproti vozeča vozila. Tale voznik tovornjaka, ki je bil prehitevan, bi v danih razmerah moral pohoditi zavore, magari v hrib. Upam, da trotla dobijo v pešice tapravi pobje in ga naučijo kozjih molitvic...
1
RudkoG
Pred 13 tedni
Kaj pa v Sloveniji počnejo šoferji tovornjakov, najraje bi nabavil kamero in snemal samo od Domžal do Lukovice .....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo