VIDEO: Čudovit vrt na slovenski obali: Lastnica na njem skrbi za 200 vrtnic!

V preteklem delu oddaje Ambienti, pri kateri predstavljajo domove in njihovo okolico širom Slovenije, so te dni predstavili prav poseben vrt.

Na omenjenem vrtu ob slovenski obali kraljujejo vrtnice - tam jih lahko preštejemo okoli 200, vrt pa je s svojo podobo prevzel številne gledalce.

Lastnico Diano Avdič je obiskal voditelj Stane Sušnik, skupaj pa sta se sprehodila skozi zgodovino vrta in njegovo končno podobo. Vse se je začelo leta 2007, ko se je lastnica udeležila prve razstave vrtnic pri nas.


Ambienti, YouTube
Vrt je začel nastajati istočasno z gradnjo hiše, ki se nahaja v naselju Hrvatini nad Ankaranom. Zemljišče v celoti meri okoli 1800 kvadratnih metrov, poleg številnih vrtnic pa se na vrtu nahajajo tudi zelene grmovnice in druge rože.

Poglejte si čudovit vrt na slovenski obali, ki bo s svojo podobo zagotovo prevzel tudi vas. Bi si privoščili čas za oddih v takšnem ambientu?


Vir: Ambienti TV
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenki gre na bruhanje, ko vidi tipa na kolesu: "Gnus, prezir, tip nima za burek!"Na barki v Egiptu predvajal slovensko pesem: Takšno je bilo vzdušje na barki!VIDEO: Zimski prizori sredi julija: Hudo neurje s točo, ki je prizadelo Italijo!Hofer umaknil oglas, ki je poskrbel za zgražanje: "Ne može nam niko ništa!"Ženin s pričami presenetil na poroki: Njihov nastop ima že 4 milijone ogledov!Slovenka je 2-letni hčerkici razložila, da nima očeta, ampak dve mamiciPetar Grašo ostal brez besed: Deklica je zanj zapela njegovo veliko uspešnico!VIDEO: BMW se mu je "zalimal" na rit: Čez nekaj sekund ga je tepla karma!Trik, kako odviti zamašek na novih plastenkah: "Ves čas ste jih narobe odpirali!"VIDEO: Izjemen prizor iz kočevskih gozdov: Kamera posnela volka, medveda in jelena!Slovenka je moža prosila, da ji kupi nov telefon: Njun pogovor je doza smeha!VIDEO: Grozljiva nesreča v Srbiji: Voznik po čudežu preživel trčenje z bagrom!Challe Salle vrača udarec: Objavil je novo pesem, v kateri odgovarja Zlatku!Saša Lešnjek navdušila Slovence: Zapela je uspešnico, ki jo je pela Neca Falk!Zmagovalna pesem festivala Melodije morja in sonca: Prvo mesto je osvojil Žan Videc!Trio Vivere ganil z novo pesmijo "Kanconeta": Osvojili so drugo mesto na MMS 2024!Operna pevka navdušila ob pianistu: Na železniški postaji je zapela "Ave Maria"Oto Pestner v živo zapel uspešnico "Poletna noč", nastop je navdušil SlovenceKačji pastir lahko požre 100 komarjev na dan: Tako jih privabite v svoje okolje!Preproste ideje, kako ustvariti unikaten lastnoročni podpis za vsako črkoKo se hijene lotijo napačnih živaliEva Boto predstavila novo pesem "Moje zlato", znova je navdušila poslušalceIzjemna promocija za Slovenijo: Tako so predstavili našo čudovito državo!Pogrešanega pohodnika našli po 10 dnehNevihta z močnim vetrom nad občino Trebnje