VIDEO: Čudovita in moderna hiša v Ljubljani, ki je v lasti slovenskega košarkarja

V preteklem delu priljubljene oddaje Ambienti, skozi katero nas vodi Boštjan Romih, so te dni predstavili čudovit dom slovenskega košarkarja.

Nasproti hiše staršev si je košarkar Jaka Lakovič z družino postavil hišo v Ljubljani, ki s svojo moderno podobo privablja številne radovedne poglede.

Jaka Lakovič je uspešen slovenski košarkar, ki zadnja leta dela kot trener. Srce mu greje španska košarkarica Helena Boada Xairó, oba pa sta lastnika čudovite hiše v Ljubljani in ponosna starša treh otrok.


Ambienti, YouTube
Ker zaradi narave dela veliko potujeta, sta morala svojim potrebam prilagoditi tudi hišo. Prostorsko zadostuje tudi za tri otroke, za primere obiskov pa ima tudi prizidek v obliki dodatne hiške za goste.

Želela sta si prilagojeno lokacijo z veliko zunanjega prostora, hiša pa se nahaja tik ob hiši staršev Jake Lakoviča. Prav oče mu je pri gradnji hiše veliko pomagal. Poglejte si čudovito hišo z 250 kvadratnimi metri bivalne površine v Ljubljani, ki je v lasti slovenskega košarkarja Jake Lakoviča in njegove družine.


Vir: Ambienti TV
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik