VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!

Damjan Murko je širni Sloveniji znan kot pevec zabavne glasbe, zabavljač in samopromotor, v preteklosti pa je poskrbel že za številne karierne uspehe.

Te dni je na spletu objavil video posnetek, pri katerem oglašuje svoj nov izdelek - lubrikant Murko.

Na spletni strani, kjer Damjan Murko prodaja svoj nov izdelek, lahko zasledimo, da je lubrikant narejen iz najboljših ekoloških sestavin, med katerimi prevladuje aloe vera. V kožo in sluznico se popolnoma vpije in jo vlaži, zaradi svoje povsem naravne sestave pa ne pušča madežev na oblačilih ali drugih tkaninah.

Na omrežju Facebook je pristal eno minuto dolg video posnetek, pri katerem Damjan Murko oglašuje svoj izdelek. Tudi tokrat pri posnetku ne manjka drznih prizorov in smeha.

Poglejte si reklamno sporočilo za nov lubrikant Murko, pod katerega se podpisuje štajerski slavček Damjan Murko. Bo z oglasom prepričal tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
KAKI KRETEN...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let