VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!

Te dni je družbeno omrežje Facebook obkrožil simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo dedka med igro s svojo vnukinjo.

Avtorica video posnetka Monika Kelenc je ob prizoru zapisala, da je njen oče pravi magnet za otroke, prav vsi pa ga naravnost obožujejo.

"Naš dedi je zagotovo simbol smeha in dobre volje! Otroci ga obožujejo. Pa ne samo naši otroci. Vsi! Res je neverjeten magnet za malčke. In niti ne samo za čisto majhne. Če je pri meni kakšna učenka/učenec in pride ati na obisk, je neubežno deležna/deležen kakšnega nagovora," je ob video posnetku zapisala avtorica.


Monika Kelenc-motivatorka, Facebook
Ob simpatični igri dedka in vnukinje je opisala še smešno dogodivščino, ki ji je bila priča pred leti. Imeli so obisk družine z 10-letno punčko, dedek pa se je z njo ves čas ukvarjal, preden je šel opravljati svoje delo. Kmalu zatem je deklica hodila okoli vrtne ute in nekaj iskala. Ko so jo vprašali, kaj išče, je deklica odgovorila: "Ki je zej toti stari?!"

Ob čudovitem video posnetku je Monika še zapisala, da je vsa družina močno hvaležna za njihovega "dedija", očetu Stanku Kelencu pa namenila besede, da se bosta čez leta tako prisrčno lovila tudi z njenimi vnuki. Poglejte si prizor, ki bo tudi vam na obraz privabil iskren nasmešek.

0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Stanko je tudi zelo dober goveji basist. Kličemo ga Brest. Toto soboto se dobimo na enem Abrahamu...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz Dubrovnika