VIDEO: Divja vožnja pred slovensko policijo: Vozil je tudi preko 200 km/h

Kranjski policisti so včeraj na Facebook omrežju objavili video posnetek, ob katerem so mnogi vozniki ostali brez besed.

Policijsko vozilo PU Kranj je zasledovalo voznika srebrnega VW Passata, zdaj pa s pomočjo video posnetka očividce prosijo za pomoč.

"Divjanje z avtom VW Passat, sekal ovinke, prehiteval v škarje, kolono, na nemogočih mestih, hitrost do 200 km/h... Pomagajte nam z informacijami in pokličite 113, če ste se srečali z njim," so ob video posnetku zapisali policisti.

Prizor so njihove kamere posnele včeraj, 12. junija ob 14:45 na relaciji Soteska - Nomenj - Bitnje - Jereka - Koprivnik. Vse voznike, ki so se pred ali po tem srečali z omenjenim prekrškarjem, policisti prosijo za pomoč.

Poglejte si grozljiv video posnetek, pri katerem so kranjski policisti posneli divjo vožnjo voznika avtomobila znamke VW Passat.
0
JeklenaPest
Pred 3 meseci
Kaj taka kanta potegne do 200???
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje