VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!

Te dni je na omrežju Facebook pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo dramo v bližini mejnega prehoda Maljevac pri Veliki Kladuši.

Eden izmed voznikov je izgubil živce po tem, ko je voznik z ljubljanskimi registrskimi tablicami prehitel številne voznike, ki so že dlje časa čakali pred mejnim prehodom.

"Mejni prehodi so pogosto mesta, kjer se srečujejo različne navade potnikov. O tem žal priča tudi današnji besedni spopad na mejnem prehodu Maljevac pri Veliki Kladuši, ki ponazarja napetosti, ki lahko nastanejo zaradi nestrpnosti in nespoštovanja reda," so ob video posnetku zapisali na Facebook omrežju.


BH granice info, Facebook
Spremljamo lahko incident, ko je eden izmed voznikov iz Slovenije z avtomobilom obvozil kolono vozil in se tako vrinil med druge voznike, ki so v vrsti čakali za prestop meje.

Ob tem je nastal verbalni in skorajda fizični konflikt, pri katerem je eden izmed voznikov izgubil živce - slovenskemu vozniku je poskušal na silo odstraniti registrske tablice z vozila, a je bil pri tem neuspešen. Poglejte si dramo, ki so ji bili vozniki te dni priča na mejnem prehodu med Hrvaško in BiH.

1
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Bosanac bi mu moral "mijenjati lični opis". Taki, ki vozijo avto iz nabora svete nemške trojice (mečka, BMW ali audi) mislijo, da za njih pravila socialnega in lepega obnašanja ne veljajo. Meni bi se sigurno z glavo anštendig zaletel v pešico...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen