VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetja

Splet je te dni obkrožil video posnetek iz okolice mesta Brčko v Bosni in Hercegovini, kjer je skupina moških poskušala prevzeti delujoče podjetje.

Načrte jim je prekrižal zvesti varnostnik, ki je moške prestrašil s plastično pištolo in jih uspešno pregnal z dvorišča z namenom zaščite podjetja.

"Na silo, brez pravne podlage in na nedemokratičen način so poskušali prevzeti delujoče podjetje, ki se nahaja v okolici mesta Brčko v Bosni in Hercegovini," so ob video posnetku zapisali avtorji.

Sredi dneva se je pred podjetje pripeljalo več vozil v spremstvu telesnih stražarjev, ki naj bi ščitili izterjevalce. Ti so skušali vstopiti na dvorišče podjetja, a jim je načrte prekrižal vodja varnostne službe Amir Kovačević. Ta je širom BiH zaradi svoje neustrašnosti postal prava zvezda.

Omenjeni varnostnik je pregnal izterjevalce z namenom zaščite podjetja, v katerem je zaposlen. Opravljal je zgolj svoje delo vodje varnostnikov, mnogi državljani pa so mu na podlagi posnetka in zgodbe v ozadju te dni stopili v bran.
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
A tako izgledajo tamkajšnji prevzemi? Pri nas potekajo take zadeve mnogo bolj "prefinjeno". In kaj bi bilo, če bi prevzemniki izvlekli pištole? Oni ziher nimajo imitacij...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let