VIDEO: Dramatičen posnetek s cest: "Debil na telefonu nas je skoraj ubil!"

Pred meseci je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo dramatičen trenutek na eni izmed cest na Poljskem.

Kamera v vozilu je posnela trenutek, ko je po napačnem pasu pripeljal avtomobil, voznik slednjega pa je med vožnjo po vsej verjetnosti uporabljal mobilni telefon.

"Je pisal SMS? Pregledoval Facebook? Debil na telefonu nas je skoraj ubil," je ob video posnetku zapisal voznik, ki je skorajda postal žrtev drugega malomarnega voznika.


totakie proste, YouTube
Spremljamo lahko prizor v bližini mesta Dębno na zahodu Poljske, ko je voznik doživele velik šok - po njegovem pasu je namreč pripeljal drug voznik, ki je med vožnjo po vsej verjetnosti uporabljal mobilni telefon.

Trčenju z drugim vozilom se je izognil v zadnjem trenutku, video posnetek pa je do danes zgolj na omrežju YouTube dosegel več kot 125.000 ogledov. Poglejte si dramatičen trenutek, ki je nov dokaz, da uporaba mobilnega telefona med vožnjo nikakor ne sodi.
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Prvih 40 sekund videa je popolnoma odveč. Tako kot je odveč na svetu tudi kreten, ki je domnevno telefoniral...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen