VIDEO: Dramatičen prizor na dolenjski avtocesti: Posnetek ima milijon ogledov!

Slovenijo so včeraj zajele močne nevihte, ki so predvsem na Dolenjskem povzročile gmotno škodo.

Tam je padala debelejša toča, splet pa je obkrožil video posnetek z dolenjske avtoceste, pri katerem lahko spremljamo pravo dramo.

Video posnetek, ki so ga včeraj objavili na omrežju Facebook, je hitro zaokrožil med Slovenci in državljani nekdanje Jugoslavije. Do danes je zgolj na omenjenem omrežju dosegel že več kot milijon ogledov.


Made in Bosnia, Facebook
V posnetku lahko spremljamo prizor na avtocesti pri Ivančni Gorici, kjer je voznike presenetila nevihta s točo. Promet je obstal, poleg toče pa so bili vozniki priča tudi hudemu nalivu.


Toča je predvsem na Dolenjskem znatno škodo pustila na vozilih, infrastrukturi ter na pridelkih. Tudi drugod po Sloveniji so bili priča vremenski ujmi, predvsem v Posočju je padla velika količina dežja. Poglejte si včerajšnji prizor z dolenjske avtoceste, ki te zaokrožil po spletu.

0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Nemški avti so očitno ostali celi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenki gre na bruhanje, ko vidi tipa na kolesu: "Gnus, prezir, tip nima za burek!"Na barki v Egiptu predvajal slovensko pesem: Takšno je bilo vzdušje na barki!VIDEO: Zimski prizori sredi julija: Hudo neurje s točo, ki je prizadelo Italijo!Hofer umaknil oglas, ki je poskrbel za zgražanje: "Ne može nam niko ništa!"Ženin s pričami presenetil na poroki: Njihov nastop ima že 4 milijone ogledov!Slovenka je 2-letni hčerkici razložila, da nima očeta, ampak dve mamiciPetar Grašo ostal brez besed: Deklica je zanj zapela njegovo veliko uspešnico!VIDEO: BMW se mu je "zalimal" na rit: Čez nekaj sekund ga je tepla karma!Trik, kako odviti zamašek na novih plastenkah: "Ves čas ste jih narobe odpirali!"VIDEO: Izjemen prizor iz kočevskih gozdov: Kamera posnela volka, medveda in jelena!Slovenka je moža prosila, da ji kupi nov telefon: Njun pogovor je doza smeha!VIDEO: Grozljiva nesreča v Srbiji: Voznik po čudežu preživel trčenje z bagrom!Challe Salle vrača udarec: Objavil je novo pesem, v kateri odgovarja Zlatku!Saša Lešnjek navdušila Slovence: Zapela je uspešnico, ki jo je pela Neca Falk!Zmagovalna pesem festivala Melodije morja in sonca: Prvo mesto je osvojil Žan Videc!Trio Vivere ganil z novo pesmijo "Kanconeta": Osvojili so drugo mesto na MMS 2024!Operna pevka navdušila ob pianistu: Na železniški postaji je zapela "Ave Maria"Oto Pestner v živo zapel uspešnico "Poletna noč", nastop je navdušil SlovenceKačji pastir lahko požre 100 komarjev na dan: Tako jih privabite v svoje okolje!Preproste ideje, kako ustvariti unikaten lastnoročni podpis za vsako črkoKo se hijene lotijo napačnih živaliEva Boto predstavila novo pesem "Moje zlato", znova je navdušila poslušalceIzjemna promocija za Slovenijo: Tako so predstavili našo čudovito državo!Pogrešanega pohodnika našli po 10 dnehNevihta z močnim vetrom nad občino Trebnje