VIDEO: Grozljivi prizori iz Hrvaške: "To je kot vojno stanje. Totalna katastrofa!"

V Sloveniji so včeraj divjale nevihte, ki so z debelo točo največ škode povzročile na Dolenjskem.

Prebivalci mesta Županja na Hrvaškem so doživeli še večjo grozljivko - debela toča je padala 20 minut, v mestecu pa ni objekta, ki ne bi bil poškodovan.

"Kaj se je zgodilo v Slavoniji pri Županji. To je kot vojno stanje. Totalna katastrofa! Ubogi ljudje in živali," so ob video posnetku zapisali na omrežju Facebook.


IstraMet, Facebook
Neurja sinoči niso prizanesla niti Hrvaški, kjer je na severovzhodu veljalo rdeče opozorilo. Iste supercelice, ki so prečkale Slovenijo, so nato dosegle Hrvaško in v Slavoniji povzročile veliko gmotno škodo. Prizori iz Županje danes spominjajo kot na vojno stanje, domačini pa takšne škode ne pomnijo.

Grozljive posledice toče v Županji:
Tam je padala toča v velikosti golf žogic, ki je uničila celoten pridelek, močno poškodovane so tudi strehe in stene hiš. Po pripovedih domačinov je toča klestila kar 20 minut, v kraju pa ni objekta, ki ne bi bil poškodovan.

0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Mater vola, kako lamanje....!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenki gre na bruhanje, ko vidi tipa na kolesu: "Gnus, prezir, tip nima za burek!"Na barki v Egiptu predvajal slovensko pesem: Takšno je bilo vzdušje na barki!VIDEO: Zimski prizori sredi julija: Hudo neurje s točo, ki je prizadelo Italijo!Hofer umaknil oglas, ki je poskrbel za zgražanje: "Ne može nam niko ništa!"Ženin s pričami presenetil na poroki: Njihov nastop ima že 4 milijone ogledov!Slovenka je 2-letni hčerkici razložila, da nima očeta, ampak dve mamiciPetar Grašo ostal brez besed: Deklica je zanj zapela njegovo veliko uspešnico!VIDEO: BMW se mu je "zalimal" na rit: Čez nekaj sekund ga je tepla karma!Trik, kako odviti zamašek na novih plastenkah: "Ves čas ste jih narobe odpirali!"VIDEO: Izjemen prizor iz kočevskih gozdov: Kamera posnela volka, medveda in jelena!Slovenka je moža prosila, da ji kupi nov telefon: Njun pogovor je doza smeha!VIDEO: Grozljiva nesreča v Srbiji: Voznik po čudežu preživel trčenje z bagrom!Challe Salle vrača udarec: Objavil je novo pesem, v kateri odgovarja Zlatku!Saša Lešnjek navdušila Slovence: Zapela je uspešnico, ki jo je pela Neca Falk!Zmagovalna pesem festivala Melodije morja in sonca: Prvo mesto je osvojil Žan Videc!Trio Vivere ganil z novo pesmijo "Kanconeta": Osvojili so drugo mesto na MMS 2024!Operna pevka navdušila ob pianistu: Na železniški postaji je zapela "Ave Maria"Oto Pestner v živo zapel uspešnico "Poletna noč", nastop je navdušil SlovenceKačji pastir lahko požre 100 komarjev na dan: Tako jih privabite v svoje okolje!Preproste ideje, kako ustvariti unikaten lastnoročni podpis za vsako črkoKo se hijene lotijo napačnih živaliEva Boto predstavila novo pesem "Moje zlato", znova je navdušila poslušalceIzjemna promocija za Slovenijo: Tako so predstavili našo čudovito državo!Pogrešanega pohodnika našli po 10 dnehNevihta z močnim vetrom nad občino Trebnje