VIDEO: Dramatični prizori s slovenskih avtocest: Poglej, kaj so ujele kamere!

Na slovenskih avtocestah smo večkrat priča nenavadnim prizorom, za katere poskrbijo nespametni vozniki.

Dars je te dni na spletu objavil kompilacijo, pri kateri lahko spremljamo številne nevarne dogodke, ki so jih zabeležile njihove nadzorne kamere.

"Vozniki na avtocesti izgubljajo različne stvari – gumo, stiropor, kovčke, ležalnik, prikolico. Če se zgodi, da izgubite tovor, čimprej pokličite na 1970 oz. uporabite SOS-stebriček, da bodo vzdrževalci DARS varno odstranili izgubljene predmete," so ob video posnetku zapisali na Darsu.

V video posnetku lahko spremljamo prizore z naših avtocest, pri katerih lahko spremljamo nespametne voznike, ko so med vožnjo izgubljali tovor. Pri transportu je namreč pomembno, da tovor na prikolicah ustrezno zaščitimo in pritrdimo.

Poglejte si serijo nespametnih dogodkov, ki so jih v preteklih mesecih na naših avtocestah posnele Darsove nadzorne kamere.
0
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Slovenistan...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!VIDEO: Slovenka ob Dravi posnela kačo: Na koncu je doživela šok!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruVIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!Tilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Brat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Ganljivi prizori iz Hrvaške: Ladje na splitski Rivi zaplule Mateju v slovo!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecTilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Adi Smolar na odru zapel svojo uspešnico: Njegov nastop te bo navdušil!Matevž Šalehar - Hamo zapel uspešnico "Julija", ki jo poje Aleksander MežekVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovTilen Artač nastopil kot poslanec Pojbič: Parodija je doza smeha!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Mladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Luka Dončić zadel ob zvoku sirene: Navdušil je tudi z norim zabivanjem!Sramota na slovenski avtocesti: To so ob zastoju počeli nekateri vozniki!