VIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!

Spletna omrežja je te dni obkrožil video posnetek iz Kočevja, pri katerem lahko spremljamo zares podlo dejanje.

Avtor je z avtomobilom vozil za medvedom, nato je namerno trčil vanj, video posnetek pa kar sam objavil na spletu.

Nespametno dejanje ni ostalo skrito niti pred slovenskimi policisti, ki so potrdili, da so o dogodku seznanjeni, zoper znane osebe pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja zoper okolje, prostor in naravne dobrine.

V video posnetku lahko spremljamo vožnjo neznanega moškega za medvedom, po nekaj sekundah pa je voznik divjo žival zbil. Medved se je po trčenju sicer pobral in svojo pot nadaljeval proti gozdu, grozljiv prizor pa je pošteno razjezil mnoge gledalce iz Slovenije.

Poglejte si nespametno dejanje moškega iz Kočevja, ko se je posnel med tem, ko je z avtomobilom nalašč zbil medveda.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Kreten je gotovo nekaj "sumjeral", če se je spravil celo snemat. Žal mi je, da ni razbil avta, pa ne v medveda temveč v neko skalo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje