VIDEO: Grozljiv trenutek, ko je močna eksplozija poškodovala nogometaše Mure

Na včerajšnjem prekmursko-štajerskem derbiju je na nogometni tekmi med Muro in Mariborom prišlo do hudega incidenta.

Eden izmed navijačev Maribora je namreč ob igrišču sprožil močno pirotehnično sredstvo, ki je poškodovala pet igralcev Mure in njihovega kondicijskega trenerja.

Slovenijo pretresa incident z nogometne tekme med Muro in Mariborom, ko so člani navijaške skupine Viole v 57. minuti srečanja s topovskim udarom poskrbeli za silovito eksplozijo. Dva igralca Mure sta hudo poškodovana, štirje pa lažje.


RTVSLO.si - Šport, Facebook
Tilen Ščernjavič in Niko Kasalo sta ja odnesla najslabše - po zadnjih podatkih še vedno ne slišita, prejela sta tudi opekline. Zaradi eksplozije so poškodovani tudi Žiga Laci, Robert Čakš, Luka Turudija in kondicijski trener Gal Ribič.

Sodniki so pol ure po incidentu prekinili tekmo, policija pa je v izjavi za javnost sporočila, da bodo s pomočjo videonadzora poskušali najti krivca. Poglejte si grozljiv trenutek, ko je prišlo do močne eksplozije med nogometno tekmo Mura - Maribor.
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Bravo, kreteni...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen