VIDEO: Grozljivka iz Peruja: Skala zmečkala tovornjak, voznik čudežno preživel!

Na družbenem omrežju X je te dni pristal video posnetek iz Peruja, pri katerem lahko spremljamo pravo grozljivko.

Eden od voznikov je na kamero ujel trenutek, ko je na gorski cesti prišlo do podora skal - tovornjak je zmečkalo kot igračko, voznik pa je nesrečo čudežno preživel.

Video posnetek je na omrežju X do danes dosegel več kot milijon ogledov, številni spletni uporabniki pa so prepričani, da so udeleženi vozniki ob sebi imeli angela varuha. Pravi čudež je, da so vsi nesrečo preživeli.


Massimo, X
Prizor so te dni posneli v okrožju San Mateo v provinci Huanchor, ki se nahaja na zahodu Peruja. Po pobočju nad cesto je zdrsnila velika gmota skalovja, ena izmed skal pa je zadela tovornjak in ga povsem zmečkala. Več skal je nato padlo še na osebna vozila.

Pravi čudež je, da so vsi vozniki preživeli grozljiv podor skalovja - cesta je že dlje časa veljala za nevarno, saj je bilo pobočje že dodobra načeto. Poglejte si, kakšni grozljivki so bili te dni priča vozniki v Peruju.
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Pa kaj si ja ti nor?!! Tovornjak je v trešju, ni pa dosti falilo tudi avtu, iz katerega je snemano...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen