VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!

Mnogim voznikom, ki se vozijo po slovenskih avtocestah, je očitno več do pločevine, kot do svojih življenj. To dokazuje tudi video posnetek, ki je mnoge uporabnike spleta zgrozil ob preteklem vikendu.

Kar so na štajerski avtocesti počeli vozniki, je skrajno nedopustno!

Ob deževju in toči, ki smo ji bili pretekli vikend priča v mnogih slovenskih krajih, je na spletu pristal video posnetek s štajerske avtoceste.

Luka je v družbi voznika posnel prizor, v katerem je moč videti številna zaustavljena vozila pod enim izmed tamkajšnjih nadvozov.

Mnogi vozniki so svoje jeklene konjičke obvarovali tako, da so se na avtocesti preprosto zaustavili pod nadvozom. S svojim nespametnim početjem so močno ogrozili vse ostale udeležence v prometu, ustavljenim vozilom pa so bili priča tudi na drugi strani avtoceste. Saj ni res, pa je!
0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Kreteni so imeli sestanek...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!Delavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiVIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobničVIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!Vid Valič nasmejal Slovenijo, ko je govoril o menopavziVIDEO: Slovenka ob snegu posnela prizor iz štalce: Tako so se odzvale njene koze!Mislili so, da je pred njimi voščena lutka: Tako jih je prestrašil voditelj!VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo