VIDEO: Grozljivka s slovenske ceste: Takšni drami so bili priča policisti!

Na Facebook omrežju je pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravo grozljivko s slovenskih cest.

V posnetku lahko spremljamo policijsko vozilo, ki sledi avtomobilu pred seboj - voznik slednjega je bil več kot očitno pod vplivom prepovedanih substanc.

Video posnetek je na omrežju Facebook delila Eugenija Carl, ki je zaposlena na RTV Slovenija. Ob grozljivem video posnetku je zapisala: "Danes ob pol enih zjutraj se je moj sin za las izognil čelnemu trčenju. Vozil je od Belvederja proti Strunjanu, ko mu je nasproti pripeljal ali popolnoma pijan ali popolnoma drogiran (ali v kombinaciji) voznik v rdečem BMW-ju. Tik pred srečanjem je tip zapeljal na bankino."

Sin Eugenije je zatem obrnil svoje vozilo, o nevarni vožnji pa obvestil tudi policiste. Možje v modrem so voznika dohiteli na koncu izolske obvoznice, a se kljub temu ni zmenil za policiste in svojo nevarno vožnjo.

Poglejte si, kakšnemu grozljivemu prizoru so bili v preteklih dneh priča vozniki, ko je za veliko nevarnost poskrbel voznik pod vplivom prepovedanih substanc.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978