VIDEO: Hrvat s šibeniškega mostu skočil "na ploh", podvig je posnel prijatelj

Na družbenem omrežju Facebook je zaokrožil video posnetek moškega, ki je v sredo zjutraj skočil s šibeniškega mostu.

Skok je sicer preživel, kmalu po dogodku pa so ga z reševalnim vozilom morali prepeljati v bolnišnico. Prvi pregledi so pokazali, da ima težje telesne poškodbe!

V sredo okoli 9. ure sta na vrh 40 metrov visokega šibeniškega mostu prišla dva moška, ko je eden izmed njiju želel dokazati, da zmore opraviti skok v globino. 33-letni Peter je na posnetku prijatelju celo rekel: "Če umrem, reci ljudem, da sem bil dober!"


Kmalu zatem se je odrinil v globino, ob pristanku pa se je imel že takšen naklon, da je v morje udaril s prsnim delom naprej.

Kmalu po incidentu so na kraj prišli policisti in reševalci nujne medicinske pomoči. Moški je še bil pri zavesti, po zadnjih podatkih pa je utrpel hude telesne poškodbe. Na spletu je pristal tudi video posnetek reševanja...

0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Dva dni nazaj sem napisal komentar, ker me je bilo dovolj v hlačah. Vidim, da je izginil. Sprašujem se, kaj sem te napisal narobe...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Ko je stopil na oder, je ostal tiho: Njegov razlog je ganil sodnike!Morski pes napadel ribiče v kanujuDekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Gost nasmejal z masko: Tako je jedel v restavarciji!Anej Piletič iz BQL pokazal, v kakšni hiši živiPotapljačem se je približal kitovec in jih prosil za pomoč: Rešili so mu življenje!VIDEO: Provokacija sredi Ljubljane: Tako se je spravil nad harmonikaša!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kuža je iz bazena reševal žogo: Za nobeno ceno se ni hotel zmočiti!Ropar v zlatarno vstopil s pištolo: Prodajalec mu je dal vetra!V gostilni je zaigrala na harmoniko: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Nepozaben prizor na Hrvaškem: Na obalo je priplaval delfin!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!VIDEO: Poslanci zapustili sejo: Janez Janša se ni želel opravičiti!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Posnetek, ki je razjokal Hrvate: Invalidnemu dečku ne pustijo v vrtec!Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nova čarovnija Luke Dončića: Tako je koš zadel z 10 metrov!Moški iz Kanade vsak dan sede na teraso: Že 25 let skrbi za rakune!