VIDEO: Hrvat s šibeniškega mostu skočil "na ploh", podvig je posnel prijatelj

Na družbenem omrežju Facebook je zaokrožil video posnetek moškega, ki je v sredo zjutraj skočil s šibeniškega mostu.

Skok je sicer preživel, kmalu po dogodku pa so ga z reševalnim vozilom morali prepeljati v bolnišnico. Prvi pregledi so pokazali, da ima težje telesne poškodbe!

V sredo okoli 9. ure sta na vrh 40 metrov visokega šibeniškega mostu prišla dva moška, ko je eden izmed njiju želel dokazati, da zmore opraviti skok v globino. 33-letni Peter je na posnetku prijatelju celo rekel: "Če umrem, reci ljudem, da sem bil dober!"


Kmalu zatem se je odrinil v globino, ob pristanku pa se je imel že takšen naklon, da je v morje udaril s prsnim delom naprej.

Kmalu po incidentu so na kraj prišli policisti in reševalci nujne medicinske pomoči. Moški je še bil pri zavesti, po zadnjih podatkih pa je utrpel hude telesne poškodbe. Na spletu je pristal tudi video posnetek reševanja...

0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Dva dni nazaj sem napisal komentar, ker me je bilo dovolj v hlačah. Vidim, da je izginil. Sprašujem se, kaj sem te napisal narobe...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju