VIDEO: Italijan na smučišču preganjal volka, med begom je trčil v zaščitno mrežo

Na družbenem omrežju Facebook je te dni zaokrožil video posnetek, ki je nastal na italijanskem smučišču Val di Fiemme.

Tam se je na belih strminah znašel prestrašeni volk, eden izmed smučarjev pa je žival preganjal, dokler se volk ni zaletel v zaščitno ograjo.

Večina smučarjev se je prestrašeni živali poskušala izogniti, eden izmed njih pa je storil ravno nasprotno. Spustil se je proti volku in ga nekaj časa preganjal, nato se je prestrašena žival zaletela v ograjo.


Katia Ruggiero, Facebook
Italijanska agencija za zaščito živali je zaradi suma mučenja živali že podala kazensko ovadbo zoper neznanega smučarja, ki je nespameten podvig celo posnel na kamero. Zagrožena kazen v Italiji za mučenje živali je od 3 do 18 mesecev zapora in od 5.000 do 30.000 evrov denarne kazni.

V video posnetku lahko spremljamo prizor na italijanskem smučišču Val di Fiemme, ko se je smučar zapodil za divjo živaljo. Volk je pred moškim prestrašeno bežal, na koncu pa trčil v zaščitno mrežo ob smučišču.

0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Dobro se je neso, kot na Streifu v Kitzbuhlu. Škoda, da se je zapletel v mrežo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen