VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!

Na omrežju YouTube je te dni pristal video posnetek, pri katerem je Zoran Vidrih na kamero posnel pravo mrcino v naših gozdovih.

V okolici Loškega potoka se je v naravi srečal z odraslo medvedko, ki je s svojo mogočno podobo navdušila mnoge ljubitelje živali.

"Prav neverjetno je, kako medved uspe premikati vso to svojo maso tako neslišno skozi gozd. Sedaj sem ga že kar nekajkrat srečal v naravi in na opazovalnicah in nikoli še nisem slišal prihoda. Ko grem jaz čez tak teren pokajo vejice, škrta kamenje, šumi listje... ona se pa giblje neslišno kot duh," je ob video posnetku zapisal Zoran Vidrih, ki je medvedko te dni posnel na kamero.

Po zadnjih podatkih v Sloveniji živi več kot tisoč rjavih medvedov -največ jih najdemo prav na Dolenjskem v kočevskih gozdovih. Rjavi medved tehta od 200 do 400 kilogramov, samice imajo praviloma 50 kilogramov manj. V divjini ima življenjsko dobo do 35 let.

Poglejte si izjemen video posnetek iz gozda na Dolenjskem, pri katerem lahko spremljamo srečanje z odraslo rjavo medvedko. Bo s svojo mogočno podobo navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Stari ata se gibljejo zlo počas...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Grozljivka na Gorenjskem: Iz zraka posneli opustošenje vasi Kokra!21-letna Ana Resnik spregovorila, kaj naj bi ji kot deklici počel Challe SalleVIDEO: Tadej Pogačar nasmejal kolesarski svet: Med dirko je poškropil zaročenko!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"VIDEO: Huda ura v Istri: Med neurjem poplavilo avtocesto, ulice v Pazinu pod vodo!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!Slovenec je ženi rekel, da gre k maši: Ko je izvedela resnico, je pobesnela!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuGasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Anja in Roškar priredila uspešnico "Tek je 12 sati", nastop je nasmejal SlovenijoKamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!Starejši gospod iz Bosne mnogim dal misliti: Njegove besede so obkrožile Balkan!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Izjemna poteza slovenskega ženina: Na poroko se je pripeljal kar s traktorjem!VIDEO: Luka Basi in Marjetka zapela novo pesem: Nastop, ki je navdušil Slovence!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"Prizor, ki navdušuje Slovence: Stopili so skupaj in lastniku pomagali pri košnji!VIDEO: Posnetek, ki je ganil Slovenijo: 94-letni Lojze vstal z vozička in zaplesal!VIDEO: Miha Deželak z zeleno katrco krenil proti Parizu, da podpre naše športnikeFilmska akcija hrvaških policistov: Aretirali so požigalca, ki je zanetil požar!