VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!

Na omrežju YouTube je te dni pristal video posnetek, pri katerem je Zoran Vidrih na kamero posnel pravo mrcino v naših gozdovih.

V okolici Loškega potoka se je v naravi srečal z odraslo medvedko, ki je s svojo mogočno podobo navdušila mnoge ljubitelje živali.

"Prav neverjetno je, kako medved uspe premikati vso to svojo maso tako neslišno skozi gozd. Sedaj sem ga že kar nekajkrat srečal v naravi in na opazovalnicah in nikoli še nisem slišal prihoda. Ko grem jaz čez tak teren pokajo vejice, škrta kamenje, šumi listje... ona se pa giblje neslišno kot duh," je ob video posnetku zapisal Zoran Vidrih, ki je medvedko te dni posnel na kamero.

Po zadnjih podatkih v Sloveniji živi več kot tisoč rjavih medvedov -največ jih najdemo prav na Dolenjskem v kočevskih gozdovih. Rjavi medved tehta od 200 do 400 kilogramov, samice imajo praviloma 50 kilogramov manj. V divjini ima življenjsko dobo do 35 let.

Poglejte si izjemen video posnetek iz gozda na Dolenjskem, pri katerem lahko spremljamo srečanje z odraslo rjavo medvedko. Bo s svojo mogočno podobo navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Stari ata se gibljejo zlo počas...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let